Seafight'in Reklamı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈.ԾğՄՀɧԹՌ≈ՌԾעԹ.≈ tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Seafight te büyük bi oyuncu azalması oldu son yıllarda bunu tekrardan patlama yaratarak arttımak için seafight yöneticilerinin yayıncılardan reklam yapma amaçlı anlaşmaları gerekmektedir bana kalırsa en güzel örneklerden biride ZeoNNN ve OxiChampion bu adamlarla irtibata geçin ve reklamınızı yaptırın sayıya iyi bakın ;))

2. kardeş reklam yapılsa bile oyuna yeni katılan arkadaşların 0 dan bir gemi yapması için emeğitle 2 yıl sürede, para+emekle 1 yıl sürede yapar en basiti kale+yetenek yapmak istese + top yerleri için slotlar vs almaya kalksa 20 mil inci harcaması lazım tabi bunun taşları var vs top vs vs çok iş kim yapmak istesinki ancak 3000 lira harcayıp 0 dan sağlam bi hesap yapıcak tabi emekte dahil yada gidip başka hesaplar satın alacak en basiti oyuna yeni başlayan bir kişi 2. haritaya çıkıp sağlam gemiler tarafından batırılıp oyundan soğuyor şahsen ben olsam 2. haritada benden kat ve kat güçlü ve sağlam biri beni batırsa oyunu bırakırım çünkü ona yetişmeye çalışsaö günden güne yeni top itemler çıkacak ve iş zorlaşacak ama umarım yeni başlayan arkadaşlara oyunu sevdirme ve oyuna katılıma yönelik bir şeyler yaparlar

3. özkantr

özkantr User

ben yapılan her anketın sonunda olan fıkı yazma kısmına.( yenı baslayanlar ıcın top veren enkaz etkınlığı bızler ıcınde fazla uğraştırmayan sade ama kasılmanın kolay oldugu etkınlıkler yapılmasını ıstıyorum) bu hem oyuncu ceker hem de oyuncularda savasacak malzeme bırkmesıne yardımcı olur

4. haklısın