Seafight'ın Oyuncularla Dalga Geçtiğinin Kanıtıdır

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CaptainFlint_ tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bu filo güncellemesini anlayabilen var mı ? Amaç neydi ?

Oyunda battıktan sonra menülerin gelmemesi, donma, ateş etmeme gibi önemli problemler varken neden böyle saçma bir uygulama yapıldı.

Seafight yönetiminin oyunculara şunu demek istediğini çıkarıyorum: Siz para harcamaya devam edin, oyunu umursadığımız yok, forumlara da boşuna yazıp uğraşmayın. Biz aynı kafadayız, oyuncuya yönelik hiçbir şey yapmayacağız ve oyunu mahvetmeye devam edeceğiz. Her sene aynı etkinliklerin kopyasını yapmaya devam edip, oyuncuların kâr etmesini daha da zorlaştırarak parayla bir şeyleri satacağız.

Evet arkadaşlar olay budur, benim yaz akşamları canım sıkıldığı için tekrar oynamaya başladım ama 1 ay olmadı ve hiç oyundan zevk alamıyorum. Okul başladığında da bırakacağım.

Önceki mesajlarımda da belirttim, bu oyunun kaderi deepolis gibi olacak. Yakında online sayısı 500 bile geçmeyecek.

Neyse fazla uzatmıyorum zaten bu oyun 3 sene önce bitti.