Seafight'ın Acil Önlem Paketi Alması gerekir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve filinta_34_caz tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar Merhaba,

Bu güne değin bizler bir çok paket aldık değil mi? Peki paket alma sıra sizce kimde?

Bakalım kimde;

Günümüz seafight'ında yeni başlayanları kendine çekecek hemen-hemen hiç bir çekicilik kalmamıştır. (Reklam+Pazarlama+Prestij+Sunum=İnovasyon)

Chat'te ne vakit birisi, "ben yeniyim nasıl gelişebilirim" diye yazsa, 3-5 kişi anında "aman hiç başlama" diye cevap veriyor..

("hiç başlama" diyen bu çoğunluk maalesef yeni oyuncuya girer girmez golü atıyor.)

İşte, Seafigt'ın üstüne durması gereken yukarıdaki soru ve cevaptır. Bu bir denklemdir. Bu çözülürse seafight başarılı olucaktır.

Ben bu soru ve cevabı, yardımcı olması açısından formüle etmek istiyorum.

1-"hiç başlama" diyenlerin memnuniyetsizliği;

Bunlar kimlerdir? eski oyuncu mu? yoksa "ücretiyle belli bir paketi almış" yeni oyuncumu! Eski oyuncuysa sıkıntı yok. Belli bir etkinlikle kendisini tekrar sürdürülebilir kılarsınız. Lakin bu oyuncu yeniyse işte sıkıntı! Basitçe anlatmak gerekirse; düşünün 1 aydır bu oyunu oynuyorsunuz ve 180 Tl verip bir paket aldınız. (Çoğumuz bilir ki bu oyunda 180 tl lik bir paket, koca bir hiçtir!) forumu bilmediğiniz için cette yazılanları okuyorsunuz. gün geçtikçe zaten uzun soluklu olan bu oyun sizi iyice bilinmeze doğru sürüklüyor. Ortada bir "memnuniyetsizlik" var; ne yaparsınız? gelişebilmek adına tekrar-tekrar paket mi çekersiniz? yoksa şöyle mi düşünürsünüz; Bu oyuna devam etmelimiyim?

(Yukarıda, "eski oyuncuysa sıkıntı yok dedim!" Elbette sıkıntı var lakin asıl sıkıntı yeni başlayanlarda. Öncelik açısından o şekilde tanımladım)

Şirketlerin altn kuralları vardır. Bunlar kırmızı çizgidir. O yıl şirket zarar ediyorsa küçülmeye gider. O yıl şirket kar ediyorsa önce başarıyı korur sonra yükselmeye devam eder.

Peki seafight ne yapıyor? Kırmızı çizgiler belli ki ihlal edilmiş! Şirket bu oyun için zararda. Küçülmeyemi gitmeli? (tahminimce ve takip ettiğim için küçülmeye gidiyor) Eeee, peki küçülürken bir şirket ne yapmalı? Onu da hak verin ki buradan yazmayayım.

Burada aşikar ki "müşteri memnuniyetsiziliği" her iki taraf içinde ihlal edilmiş! (yeni başlayanların ve eski oyuncuların.) Bu denklemi çözmek binlerce dolar maaş alan yöneticilerin işidir. İvedilikle sunmuş olduğum bu denklem üzerinden çalışmalar yürütülebilirse yada bu denklem üzerinden yola çıkılarak gerekli inovasyonlar gerçekleştirilirse umuyorum ki başarılı olunacaktır.

Ana sorunu, denklemi tekrar ediyorum! Eski ve yeni oyuncuların memnuniyetsizliği. Bu dengeyi ivedilikle tekrar sürdürülebilir kılınız.

Seafigt ve ekibi artık sizde bir paket alın..

Lord Of Karpat​

-onur824- ve KAFADAR.1 bunu beğendi.