Öneri Seafight'in 18. Yılına Özel Eski Sürümü Geri Getirme Önerisi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Revenge[TR] tarafından 27 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Seafight topluluğu!

Bugün burada, Seafight'ın unutulmaz 18. yılını kutlamak ve oyunun güzel hatıralarını canlandırmak için bir öneriyle geldim. Hepimiz Seafight'ın büyüleyici dünyasına aşık olduk ve yıllar içinde birçok güncelleme ve değişiklik gördük. Ancak, bazıları aramızda, oyunun eski sürümünü özlüyoruz ve bu özel yılda onu tekrar görmek istiyoruz.

Bu nedenle, Seafight'ın 18. yılına özel olarak, eski sürümün tekrar yayına alınmasını öneriyorum. Bu, oyunun tarihinde nostalji dolu bir yolculuğa çıkmamızı ve oyunun başlangıcına geri dönmemizi sağlayacaktır. İşte bu önerinin bazı avantajları:
    1. Nostalji: Eski sürümü oynamak, birçok oyuncunun Seafight'e olan ilk aşkını hatırlamasına yardımcı olacaktır. Eski grafikler, sesler ve mekanikler, birçok oyuncu için özel anlamlar taşıyor.
    2. Yeni Oyuncular için Fırsat: Yeni oyuncular, Seafight'nı nasıl başladığını ve nasıl evrildiğini görmek isteyebilirler. Eski sürüm, yeni oyuncuların oyunun köklerini anlamalarına yardımcı olabilir.
    3. Topluluk Birliği: Bu özel etkinlik, Seafight topluluğunu bir araya getirebilir. Eski ve yeni oyuncular birlikte eski sürümde zorlu deniz maceralarına atılabilirler.
    4. Özel Etkinlikler: Seafight'nı 18. yılını kutlamak için eski sürümde özel etkinlikler ve hediyeler düzenlenebilir. Bu, oyuncuların heyecanını artırabilir.
    Eski sürümün tekrar yayına alınması için taleplerimizi duyurmak ve bu öneriyi desteklemek için bu forumda bir kampanya başlatalım. Bu, Seafight'nı tarihinde unutulmaz bir anı olabilir ve hepimizin bir araya gelip bu özel etkinliği kutlamasına izin verir.

Lütfen bu öneriyi desteklemek ve yorumlarınızı paylaşmak için bu konu altına yazın. Seafight'ın 18. yılına özel bir sürümün geri dönmesi için birlikte çalışabiliriz!

Teşekkürler ve denizlerde iyi şanslar!

Eski Sürümden kareler:

Dipnot: Eski sürüm nostalji.seafight.com gibi bir alt alan adında belli süre yayınlanabilir.

2. MİMAR

MİMAR User

Eskiyi sevdiğimizden oyunu bırakamıyoruz şimdiki halıyle kımse oyuna sıfırdan başlamazdı

3. tigerhud

tigerhud User

eski sürüm kalıcı olarak gelse bence daha iyi olur. çok zaman oldu insan özlüyor

4. tigerhud

tigerhud User

wild 13 tortuga gang sinclere man admiral lucia keşke hepsi geri dönse npc olarak

horrenda bunu beğendi.
  5. Mobile gelirse başlarım ama eskisi
    ve çok şey satıp paralı oyuna dönüştürülmemek şartıyla satış yaparsın altın inci gülle alırlar onla gülle avantajı olur eyw 100 kişi 100 tl yatıracağına 1000 kişi 10 tl yatırsın :)) mantığıyla hareket edilmeli satılacak şeyler altın inci gülle paketi avantaj paketi vip paket tasarımlar bugüne kadar kim tasarımlar çok pahalı alamıyoz dedi :)) 150 tl saçma osmanlı tasarımına para verenler tanıyorum :)) ama sürekli top çıkarırsan 1-2 kere fullerler 3. Kez yenisi çıktı dediğinde sonuç kimse oynamaz oyunu tp sıralaması için harita satarsan sıralama kasan yok şuan sanırım pek bi ilerleme yok çünkü ve rütbe içinde çünkü sağlamlık önemli eskiden sıralama görsel önemliydi biçok şeyin ince ayrıntısına kadar düşünüp güzel şeyler ortaya konulurda bu seafight için akıl vericek kimse yokmu ? Veya veriyolarda yapanmı yok şu oyunda yama güncellemesi olarak yazım yanlışları düzeltiyi görmek nekadar acı verici sadece yazım yanlışlarına takılıyolar takılan düzeltebde onu düzeltiyo ama çok uzun süredir filo sıralaması bozukdu kimse onun için bişey demedi benim haricimde bunun gibi tskler zaten seafight geldiği nokta bitmişlik bu saatten sonrada hayal kurarız anca :)

horrenda bunu beğendi.
  6. battıktan sonra 1 saat pır toplayalım tekrar :D kalsın

nugii35, paşazade54 ve NightWish66 bunu beğendi.
  7. Hahahaha, çok iyi bir yere değindin. Tam bir çileydi o kısım

8. Neler yaşansın harbiden şimdi gir biraz para bas etkinlikte 600k vuruyorsun

9. kRaL-28

kRaL-28 User

noktalı güvertelerde gelicekmi :DDD

10. o geri gelsin de tekrardan top katlama yapalım :D hatta şarapnel üretimi de gelsin milyar milyar yapmayı özledim

11. Gelsin ama patlamasın belli bir batırılmadan sonra :D

12. keşke öyle birşey olsa,binlerce oyuncu geri döner oyuna,tekrar hayatsız olmaya hazırım :)

13. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

oyun eskiden populerdi...tabi 10 yil oncesini kastediyorum.neden? internet tarayicisindan oynanan yuksek sistem gereksinimleri istemeyen ulaşması basit indirme gerekmeyen bir oyundu. oyunun bu denli oyuncu kaybetmesinde en onemli etken bana gore, guncellemelerin oyun icerigini daha komplike / anlasilmaz hale getirmesidir. premium magazadaki ogelerin cok pahaliya satilmasi. surumden kazanmamayi tercih etti oyun yoneticileri. oyuna yeni baslayan bir kitle yok denecek kadar az. oyunun mobil bir versiyonu yok. eskiden telefonlarda oyun oynayamazdik, internetten oynanan erisimi basit oyunlar populerdi. simdi her oyunun mobil versiyonu var. herkesin elinde telefon var. bakiniz mesela world of tanks blitz. hem windows magazada var hem apple ve android magazalarinda. ayni hesap ile farkli platformlardan oyuna girerek hesabinizi oynayabiliyorsunuz.

oyun ciddi anlamda cok karisik oldu. takibini yapanlar icin goz asinaligi olabilir ama oyuna ara vermis biri olarak bana cok cok cok karisik geliyor. 1-2 npc batirip cikiyorum.

bana kalirsa oyunun v2 si filan cikmasi gerekiyor. sadelesmeli. mobile entegre edilmeli. geminin zikzak atarak atmasida giderilmeli. oyuna bi degisim ruzgari sart.

eski versiyonun oldugu yas gunu etkinligi super olur. guvertelerin olmadigi, hayvanlarin veya degisik malzemelerin. sade olsun.

14. tigerhud

tigerhud User

keşke gelse severek oynarız

15. ~Goliath~

~Goliath~ User

Bence seafıghtı kurtarıcak tek hamle bu olur sadece etkinlik için değil temelli gelsin hatta çünkü oyun kısır döngüye girdi ve artık ne bir albenisi ne oynanılabilitesi kaldı iyice sıktı , tadı tuzu gitti , pahalılaştı , herkes oyunu bıraktı , artık oyunun gidebileceği bir yer kalmadı yani ... Biz seafightı böyle değil ilk haliyle tanıdık başladık şu an bizim oynadığımız oyun seafight bile değil bence ..

Mevcut sürümü değiştirebileceklerini sanmıyorum çünkü altyapı vs tamamen farklı şuanda ve binlerce lira para yatırmış oyuncular direk ayağa kalkar bir anda sıfırlanırsa oyun haksızlık olur ama ayrı bir seafight şeklinde yapabilir bigpoint isteyen bu seafightta olduğu yerden devam eder isteyen eski sürüm seafighta başlayıp oynayabilir .. Eski sürüm seafight istemcisi gelir browsere indirip başlayabiliriz

Son düzenlenen: 30 Eylül 2023
  16. -LegenD-

-LegenD- User

Konu için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.