seafight'a köklü yenilikler gerek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

oyun sadeleştirilmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 6 Şubat 2016.
  1. bence yapılmalı

oy sayısı 17
    89,5%
  2. şu anki durum gayet iyi

oy sayısı 2
    10,5%
  1. birincisi şu özel haritadan gelen itemlerle ilgili,ben elimden geldiğince sosyal bir insan olmaya çalışıyorum fakat şu özel harita itemleri nimet,mojo güvertesi,ekstra dp ler beni a sosyal ediyor yada gemilerimizi başkalarına emanet etmeye zorluyor,benim önerim özel haritaların daha kolay açılabildiği,daha kolay dalgalardan oluşan ve özel harita dalgalarının ödüllerinin 2 kat daha fazla vermesi,kristal nimeti mojo güverte darbeler 2 kat daha fazla süreyle verilsin,colossus darbeside yengeçten değil sadece virgiodan verilsin,o kadar dalgayı yaptıktan sonra onun gelmesi insanı gerçekten oyunu soğutuyor,yada son dalga ödüllerini kendimizin seçebileceği bir ekran çıkarsa çok güzel olur,(mojo güverte,kristal nimeti,,özel harita darbeleri abanoz güverte gibi seafight plustada uygun bir fiyata satılırsa oyun insanları a sosyal etmeyen eğlenceli bir yer haline gelir)

ikinci önerim ise oyunun sadeleştirilmesi,taş muhabbetini ben 4-5 aydır halen çözemedim yeni gelen oyuncu nasıl çözecek,5 parıltıdan bir tanesi inci anca veriyor,yeni başlayan oyuncular oyunu anlamaya çalıştıklarında direk foruma yönlendiriliyor ama ben bile 8 yıllık seafight oyuncusuyum forumdan öğrendiğim şeyler çok sınırlı,oyun sadeleştirilsin,yetenek kaleler vb şeyler tek sekmeye bağlansın yani toplamda yetenek kaleler güverteler ve geliştirmeleri kademe kademe arttırılan tek bir sayfada toplansın,örnek verecek olursak toplamı 10 milyon inci istiyorsa 80 kademe bulunsun ve 10 milyon inci bu seviyelere dağıtılsın,yeni oyuncu ordan geliştirsin geliştireceğini,diğer bir hususta inciler,oyuna yeni başlayan oyunculara özel bol inci ve kristalli görevler verilmeli,sıfırdan gemi fullemek tam bir eziyet,yeni oyuncular 5 levele kadar bulunan 3-4m incili koordinat görevlerini yapabilmeli,şimdi diyeceksinizki bizim emeklerimiz ne olacak? bende size diyorumki bu zihniyette gidildiği sürece yeni oyuncu akışı şimdi olduğu gibi hep durgun kalacak,şu an oynayan oyuncular elbet sıkılıp bırakacaklar bu oyunu,kimse kazık çakacak değil,eskiden olduğu gibi oyuncu akışını sağlamanız bigpointin yararına olacaktır,inci ve kristallerdede etkinliklerde çok güzel ödüller var fakat bunu kalıcı npclere eklemenizdede fayda var çünkü seafight artık parasını inci ve kristalden değil vudu paketleriyle ekstra inciyle alınamayan paketlerden kazanır oldu,

**facia** bunu beğendi.
  2. ßear

ßear User

kardeşim cok yanlış düşünüyorsun öyle bişey olsa ben tekrardan gemi kurar 5 leve yapar 3-4 m inciyi alırım sonra 10 level yapar filoya bagışlarım yani burda biraz sacma olur onun yerine elit topları altınla satsınlar sonra güçlennirler ısıkta rahat rahat hemde

3. programcılar ne güne duruyor,bahsettiğim 80 kademeli sistemi başarıyla bitiren korsanlar inci bağışında bulunabilir,oyun başarıları eklenebilir bigpointin diğer bir korsanlık oyunu olan pirate storm gibi

**facia** bunu beğendi.
  4. ßear

ßear User

ya arkdaşım elit topları altınla alsınlar yeter sonrasınıda kendisi yapsın diyorum sen 3-4 m inci diyorsun maşallah adam sonradan başlayacak yetenek 46 olacak yok artık

5. bu senin görüşün tabi ama sana sonuna kadar katılmıyorum,şu an ki durum gayet iyi oyunu kullanabilirsin :)))

**facia** bunu beğendi.