Seafight

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Aşkın[TR3], May 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. J3yJacK

J3yJacK User

Benimde Full gemim var ancak lakin seafight şöyle bir karar alsa olur derim; Deselerki o eski ilk oynadığınız seafight' geri dönecek bütün hesaplar sıfırlanacak bütün paketler (inci hariç,premium hariç) kalkacak silah paketi,tasarım paketi vs, oyuna ilk başladığımız seafight gibi olacak yine biz elit gemiyi almak için milyonları basacağız pazardan ama yine alamayıp 10 bin canı olan o gemiyle gezeceğiz :D yok vudu topuymuş,bilmem ne balyozuymuş,alev fırtınasıymış kalkacak.
    Oyun ilk açıldığında seviyesiz 25.lik toplar vardı şifa topu bile kaç sene sonra geldi bence oyunda sadece şu toplar olsa;

-Altın ile satılan bütün toplar devam.
    -25.Lik top
    -27,5 top
    -Admiral topu (bu top konuşulabilir ama okadar'da zararı olmaz)

Tasarımlar için;

- 1-27 Sınıf,Harita Tasarımları,2-3 Tasarım ekstra

Gülle çeşitleri için;

-Bütün altın ile satılan gülleler devam.
    -Patlayan.
    -Şifa.
    -Şarapnel.
    -Kristal Şarapnel (olmazsa olmazdı)

Bence geri kalan güllelere gerek yok Vudu kalkanı vs kaldılsın cephanesinede gerek olmaz. Eskiden neydi be en fazla canı olan adamın 175K-225K canı olduğunda millet kaçacak harita arardı o adamlardan şimdi neredeyse 1.Milyona yakın canları var Sormazlar mı adama Bu işin sonu nereye gidecek diye!?

Ayrıca önerim VP felan kalktıktan sonra, 25.lik topları 2.500 İnciye satılabilir en azından kolay başlangıç olmaz altına göre, 27.5 likleri 5.000 inci, Amiral topları 7,500 inciden satılabilir, Ve şunuda belirteyim madem eski seafight olacak, herkes sıfırdan başlayacak ozaman hiç bir yeni başlayan oyuncu ZORLA PARA YATIRIP 75.000 inci almadan o elit gemiyi alamaz en azından 25 bin inci olabilir (zaten şuan ücretsiz)

Yeni başlayanlar için oyun da aynı darkorbit sistemi gibi bir Hareketli rehber, 14 Gün acemi koruması (14 gün boyunca bu gemi size saldırmadığı sürece 24 saat koruma altındadır.) acemi koruması bolzulduğunda 3 saat içierisinde tekrar aktif olur.

Eski nesil güverteler bence daha iyiydi ha yok buda kalabilir ancak şunu yapamazmıyız [​IMG] Böyle herkesin Silahları eski nesil güverte gibi görünse, saldıracağımız adamın gücünü görmek iyi olurdu.

Vede çoook eski oyuncular bilir oyunun ilk çıktığı günler oyun için Chat vardı, Yani şöyle, Chat'e bişey yazdığınızda oyun haritasındaki geminizin üstünde yazıyordu, mesela merhaba yazında geminin üstünde merhaba yazıyordu, bu bence çok iyi birşey mesela oyunda birini gördük ve yanına gidip merhaba, birlikte kasılalımmı? yada sistem npc si nereye attı diye sorabilirsiniz. yada bana saldırma ben düşman değilim diyebilirsiniz, Çünki meyhananedeki mesajlara ya kimse görüp bakmıyor, yada günler, bazen haftalar sonra görüyoruz.

Ayrıca Taş sisteminde değişikler olsun, adam 1.sınıf elit gemiyi %15 top hasarı,65k can, 50k vudu kalkanı vs koyuyor, Kaldırılması hoş olmaz ancak, 21.sınıf altına belli taşlar takılmasın örnek 10.sınıf altı taşlar takılabilir sadece, vs. Tabiki taş satışlarının kalkması KESİNLİKLE Gerekiyor EN büyük düşmanımız bu zaten.

Taşlar Boss NPC 'lerden, Enkaz'lardan, Özel haritalardan çıkabilir. Aksi durumda satışı olmasa tabiki daha iyi.

Başlangıç kiti olarak herkese ; 30 Gün premium, 50x Adet 25.Lik top, 1x Hazine arayıcısı, 1x Tamirci, 50.000x Patlayan,50.000x Şifa, 50.000x Oyuk cephane verseler, Eskisi gibi görev yapınca, çeşitli ufak ödüller verseler (5.000 patlayan-2x 25.top,3.000 inci vs) çok iyi olur.
    Ve bence, Filo adaları konusunu biraz açalım, Bu kuleler' Codec ler felan sadece kendi filosundan' olmayan oyunculara ateş ediyor, Ancak birde Oyuna Alyans 'ı eklemek gerek, yani bir filo içerisinde 10 adet alyans alabilsin, (daha gerçekçi olur bakınız geçmiş tarih,filmler, vs) Ve bu alyanstakilere de o kuleler ateş etmesin, çünki meshela benim alyansımın 10 tane kulesi var ama alt filodayım diye kulenin yakınındaki npc yi kesemiyorum,pırıltıyı alamıyorum,Enkazları kesemiyorum, (Hepsini geçtim, Alyans savaşında kendi alyansımın adası tarafından batırılıyorum.)

Birde bence Codec'ler her düşman gemiye değilde, Sadece Belirtilen Düşam filoların gemilerine sebebsiz yere ateş etsin, diğer gemiler için sadece saldırı olursa ateş etsin, düşman alyansın bütün alt filolarını yazar nasılsa sıkıntı olmaz savaşi esnasında hangi filolar sıkırsa zaten sıkacak.

Daha eskiye dönmesi için onlar'ca şey söyleyebilirim ama uzar da uzar..

2. -onur824-

-onur824- User

selam ,

seafight oyunu asla eskisi gibi olmayacaktır.buna karşılık farklı yenilikler yapılabilir oyunda.

örneğin "Karanlık Haritalar":
    https://board-tr.seafight.com/threads/karanlik-haritalar.49707/

bunun dışında seafight oyuncu kazanmak için eşitli internet sitelerinde reklam vermelidir.ben bu oyunu reklamlardan buldum arkadaşlar 2011'de flyordie.com 'da satranç oynarken buldum o zamanlar bu oyunun çok reklamı yapılıyordu o sitede.

3. Oyunda azalmanin ana sebebi admin ve yandas doldurna gemiler.

4. dogu21

dogu21 User

gemiler açılırsa canlılık olacagını düşünüyorum zaten çok geri kaldılar oyundan hareket ve bereket onlarda olacaktır

5. oyuna ilginin azalmasının çok sebebi vardır oyunun paraya dönüşmesi paytowin mi ne diyolar sonra oyundaki haksız admin gemileri gemi banlanmaları oyuncuların tavırları maalesef bazı hatta çoğu serverda mum saçmalığından veya başka bir sebepden dolayı özel hayata dahi müdahale var küfürler vs. havada uçuşuyor çeşitli sosyal medya sitelerinde paylaşımları görüp oyunu bırakan ve başlamak istemeyen olabilir ses kayıtları,videolar,resimler vs. görüyorsunuz neler yapıldığını oyunu hiç bilmeyen birisi bunları görüp başlamak istermi bilemem sonra yeni oyuncuların para ile oyun içi itemleri almadığı sürece gelişmesi çok zor ayrıca oyuna seneleri verip milyarlar yatıranlar vardı zamanında onlarda bir süre sonra bıkabilir oyundan insanız en nihayetinde elbet birgün bıkarsın sonuçta asla bırakmam denilen oyunları bile bırakanlar oluyor ve farklı oyunları oynamak isteyenlerde oluyor bunun içinde bırakanları çok gördüm.Bende senelerdir oynuyorum bırakmak istediğimde oldu ve hatta az giriyorum artık ama işte senelerdir alışınca bırakması zor oluyor nediyeyim inşaAllah eskisi gibi güzel eğlenceli olur seafight hepimize iyi oyunlar :)

-onur824- likes this.
  6. özkantr

özkantr User

ewet bu da buyuk bır faktör.
    reklam yatırmları artırılmalı. yenı baslayanlara 1000 krıstal 500bın ıncı vermelıler. oyuncular tesvık edılmıs olur. ayrıca parayla satılan malzemeler sadece özel gulleler olmalı. buz yanıgı vudu patlaması gıbı. dıger top cesıtşerının hepsını parasız elde edebılmelıyız.
    unutmayın kı bu bır oyun. hayatınızı aksatmayın. ama aksatıyr ben bunu cok fark ettım.

7. -onur824-

-onur824- User

yeni başlayanlar için birşeyler yapılmalı fakat bedava 1000 kristal ve 500.000 inci çok fazla olur.oyun nasıl para kazanacak? bunun yerine 2012'de kaldırılan eski "ödül" bölümü getirilebilir.fakat "ödül" bölümünde yeni başlayan oyunculara eskisinden daha fazla ödül verilmelidir.

8. yok onu yapmazlar yine seafight kaybedenlerden yeni oyuncu başladığı zaman toplarımı fullesin güvertelerimi yoksa yeteneklerimi hiç başlamasın daha iyi değilmi? zaten seafight bitirdi yeni oyuncuları şimdi var olan oyuncularından parayı kırıp geçiriyor yeni oyuncu seafight nin umrunda değil öyle gözüküyor:)

-onur824- likes this.
  9. dogu21

dogu21 User

tabi yeni oyuncular gelmeli oyundam tam zevk almazamanı kapatsınlar yenileri gelsin

Last edited: Aug 9, 2015
  10. *MV1*

*MV1* User

sanırım bu araştırma herşeyi net bir şekilde ortaya koymuş teşekkürler

11. dogu21

dogu21 User

herşeyin bir karşılıgı vardır insan oglu hırsızlık yapar ceza alır vebiter zamanı gelince bunlar tutturmuş giş kuralları kendi krallıkları asan benim kesen benim ya emek sarfedenler dogruyu yazacam diye ban serbest herçalan idam edilse memlekette insankalmaz bir umut bin iftiradan iyidir