Seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Aşkın[TR3] tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Λşkın¹

Λşkın¹ User

Bigpoint büyük bir şirket 100 lerce online oyunu var bu oyuna pek önem vermediklerini düşünüyorum

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum cunku farklı oyunların oyuncular tarafından cekılmıs vıdeolarını ızledım. bızdfekı gıbı kasma yok. alyans savası yapıyolar net ve akıcı .

3. İşde biz yanlış oyun seçmişiz doğru bir oyun seçeydik böyle olmayacak para harcamayacaktık ama dediğim gibi tek Suçumuz Seafight oyununu oynamayı sevmek :) ama artık daralmaya başladım yeniliklere yetişemez oldum ana sayfayı bi açıyorum parayla alın diyev5 sayfa açılıyor tekrar kapatıyorum ben banker değilimki nasıl alayın hepsini tabi alacaksam bile almıyorum alsam ne olacak ki mesela 30 lukları 5. Seviye yaptık vudu topu çıktı ben almadım ama alan arkadaşlar oldu hemen arkasından kıyamet balyozu hadi Seafight nin yetiş hızına:))

Canakkaleli ve özkantr bunu beğendi.
  4. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Fazla değil 1 Hafta Kimse Oyuna girmese. bigpoint şirketi. Çöker.. Banlanan gemiler bile açılır.. Oyuncu Olmasa Oyunda Olmaz...

5. SHOTGUN

SHOTGUN User

Boş verin 1 yıla kalmaz zaten oyuncusu kalmaz bu kadar dandik bi oyunun oyunda hatadan başka bişey yok :D

6. Λşkın¹

Λşkın¹ User

Bu oyun kapansada Bigpoint şirketine bir zararı olmaz Şirketin 100 den fazla oyunu var, onlar için biri gider biri gelir hesabı yapıyorlar bunlar herşeyi para dökmede'de geri adım atmıcaklardır

7. BoSiSLeR

BoSiSLeR User

Ekmek her zaman ekmektir.. öyle düşünmüceksin. 100'den fazla oyunu var onlar için biri gelir biri gider diye bişey yok. Örneğin seafightta çalışan 500 kişi var. 500 kişi en düşük maaş olarak hesaplayalım 1 milyar.. ayda yapar 500 milyar.. yarım trilyon para.. senin oyuna giriş çıkış alman bile para.. en düşük fiyatla hesap yapıyoruz yarım trilyon para çıkıyor ortaya.. bide normal hesap yapsak ? buyur sen yap hesabını.. deme öyle bu oyun kapansa bi zararı olmaz diye.. ÇOOOKKK zararı olur..

8. Λşkın¹

Λşkın¹ User

elbette zararı olurda baksana oyunu iyileştirceklerine tam tersi yapıyorlar,İstatiklere bakılınca her gün düşüş yaşıyor, hiçbir katkı yapmıyorlar şuan

Canakkaleli bunu beğendi.
  9. zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış...

Canakkaleli bunu beğendi.
  10. Para olmasa her yenilik olur eskisi gibi ancak mümkün değil:))

11. bende:(

12. :D

13. bigpointin önem verdiği başlıca oyun darkorbit.. hiçte sevmedim sahsen:D

14. Al bendende ayni bi kere kayit oldum girdim 5dk dan fazla duramadim :D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  15. Aynen bende beğenmedim darkorbiti:))

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  16. ben birazcık zorladım kendimi ......seafighttan belki kurtulurum dedim ..birkaç gün takıldım ama malesef hiç hoşlanmadım darkorbitten.. seafight iyi ya:)

17. Λşkın¹

Λşkın¹ User

Seafight düşüşde olduğu gibi BİGPOİNT şirketide düşüşde

Son düzenlenen: 5 Haziran 2015
  18. ah be seafight herşey de para olmazki

19. dogu21

dogu21 User

okudum üfledim gemiler açılacak