seafight!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **ReaLL**(TR) tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yaptığınız değişikler sonucu daha fazla kazanıcanızımı sanıyosunuz seafight ekibi burdan direk yöneticilere sesleniyorum bu değişiklerin sizin için iyi bir sonucu olmaz herkez şikayetçi iyi bir sonuç bekliyosanız açıkça söyliyim gerizekalısının bunu herkez düşünebilir böyle yaparak sadece oyundan soğutuyosunuz millet 1000darbe daha fazla nasıl vururum diye düşünüyo siz vuruşları düşürüyosunuz saçmalıyosunuz...!!!

2. ZooM

ZooM User

buyuk ıhtımal ban yıyceksınız :) lakin dedıgınız gıbı ; değil 1000 darbe ben 50-100 daha fazla vurmanın bıle pesıne dusuyorum :D kı bır cok ınsan oyuk gullenın vurus gucu artsın derken barutun gucunu ıyıce dusurduler :)) bız bı goz ıstıyoruz seafight sağolsun olan gözüde çıkarıyor :)):D

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gerekli aciklama forumdan yapilmistir biz herhangi bir sekilde mudahele edemeyiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.