seafight

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve AmiraLTr tarafından 24 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AmiraLTr

AmiraLTr User

etkinlikte amiraller küçük npc lerle aynı ruh ödülünü veriyor...
    vve artık etkinlik sandıklarından 1 günlük çeşitli buff lar çıkması gerektiğini düşünüyorum seafight yönetimine göre hala en ucuz paketleri biz alabiliyo olsak da ülkedeki ekonomik durum belli paketlere erişimimiz hayli zorlandı çok kişi alamıyor veya almak istemiyor artık,

kaptan kıyafetlerini tehlikeli elit ve epik e çıkartmak çok zor inci taç yulong safanad orikalkum gibi para birimleri ile satılan bu seviyelerde mağazaya her birinden her gün bir er adet farklı özelliklerde kıyafetler çıkartılmalı,

sezon kodu verildi mi bulamadım hiç bir yerde,

Gizli bir görev olduğunda daha net anlayabilmemiz adına o göreve eriştiğimizde görevin isminin gizli görev olarak belirtilmesi güzel olur

son olarak etkinlik gizli görevi aşıkların keyfi tasarımını veren görev miydi ?

Son düzenlenen: 24 Eylül 2025
  2. ROVER.96

ROVER.96 User

Aşıkların keyfi için , dizginsiz golemle birlikte gelen görevler var güvenli limanda. Görev vericileri varya etkinlikle gelen. 35 tane etkinlik npc Şi kesince verecek tasarımı. Ondan önce tabi devam eden görevler var. Görev çok zor değil çok kolayda değil. 3-4 gün kaldı bitmesine . Gemisi benim gibi orta halli olan herkes alabilir.

3. AmiraLTr

AmiraLTr User

aşıkların keyfiyse tamam bende onu soruyorum gizli görev o muydu diye

4. ROVER.96

ROVER.96 User

Bilmiyorum , ne desem yalan olur. Adını gizli görev koymuşlar. Bence gizli görev yoktur. Hepsini yaptım , bitti misal. Günlük göreve döndü. Atlantis te de göremedim birşey.

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Söylediğiniz bütün şeyleri ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.