Seafight Yönetimine Önceden Uyarı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CaptainFlint_ tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın seafight yöneticileri bu yazdıklarımı genel merkeze ileteceğinizi umarak önerilerimi sıralıyorum.

1) Yeni oyuncularla eski oyuncular arasında rekabetin eşit düzeye indirin.
    2) Oyundaki her şeyi parayla satmaktan vazgeçin.
    3) Oyuna adil bir sistem getirin.
    4) Eski şeker, kabak gibi eğlenceli etkinlikleri geri getirin.
    5) Bütün serverlerde istenilen dili kullanıma açın. (Chat dilinin değişmesine gerek yok)
    6) Saçma sapan lig sistemi yerine, düşükten yüksek levelleri yarıştıracak sistem getirin.
    7) Donanma adalarının özellikleri arttırılmalı, haritada kesilen npclerden komisyon vs. Savaşlar yeniden canlanabilir. Donanma kulelerinin maliyeti arttırılmalı, 1 alyansın bütün haritaları ele geçirmesinin önüne geçilmeli.
    8) Oyuncular arasında deniz üzerinde iletişim, ticaret vb. ilişkiler yapılmalı.
    9) Bazı top vb. özellikler kesinlikle parayla satılmamalı, emek karşılığında elde edilmeli.
    10) Serverler acilen birleştirilmeli !!!!
    11) Birde biz nerede yanlış yaptık diye oturup düşünmeyin, gelin şu forumları okuyun.

Son olarakta sosyal medyayı kullanın, reklamlarınızı arttırın. Yoksa sizin bir Deepolis oyununuz vardı hatırlarsanız, şimdi 200 online oyuncu kalmış. Desteği de çekmişsiniz heralde. Yakında bu oyunda ona döner, bir oyun departmanını da kapatırsınız. Benden söylemesi.
    (Destek olun arkadaşlar, birlik olursak belki de bazı sorunları çözebiliriz.)

2. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

deepolis bu oyundan daha güzeldi ben azıcık oynamıstım onu paradan ziyade emeklede ilerleyebiliyodun sonra orayıda paraya döktüler patladılar burda en azından inci minci zoru basarınca para koymadan bisey yapabiliyosun sıkılmadan 1 sene inci kasınca oluyo :D pırt :p

ama orda topların reel para harici satın alınması mümkün değildi adamlarda patladı gitti zaten.Neyse forumları okusun yöneticiler düzelir oyun ama okumucaklar oyunda düzelmicek bariz ortada yani :D

3. -onur824-

-onur824- User

selam ,

2 , 6 , 9 ve 10 numaralı fikirlere katılmıyorum.diğerlerine tamamen katılıyorum.

4. 11/11 katılıyorum kardeşim

5. 7) Donanma adalarının özellikleri arttırılmalı, haritada kesilen npclerden komisyon vs. Savaşlar yeniden canlanabilir. Donanma kulelerinin maliyeti arttırılmalı, 1 alyansın bütün haritaları ele geçirmesinin önüne geçilmeli.

müthiş fikir

yani geçen global avrupaya gidiyim dedim bi baktım harita renkli renkli bir suru filo var

6. ÇERKES1

ÇERKES1 User

Aynen arkadaşlara katılıyorum eskiden 5 kişi ada vuruyorduk şimdi 90 kişi zor bela ada alıyor kulelerin fiyatı arttırılmalı ve oyuna daha eğlenceli ve keyifli hale getirilmeli

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Berat21ULU

Berat21ULU User

Üye ID:181/17768563 MERHABA şaranel güllem - 5 milyon da bunun nedenını
    ögrenebılırmıyım bu yuzden etkınlıkte bı yol kat edemıyorumn YARDIMCI
    OLABILIRMSIINIZ LÜTFEN

8. bunu öğrenmek için supporta yaz yada genel sorular bölümünde konu açarak bigpatron adminimizi etiketlersen sana yardımcı olur ama hızlı bir şekilde öğrenmek istiyorsan en iyi yol support.

9. daha önceden şarapnel cephanesiyle alakalı bir açık kullandıysanız o yüzdendir. sıfırlanana kadar aldığınız şarapnel cephanesi oraya sayılacaktır.

10. özkantr

özkantr User

o gemıler kapatıldı.

11. Zannetmiyorum -5milyonun açıklamasını siz yapın o zaman

12. 4,5,6,7,8,9,10,11 bunlara kesinlikle katılıyorum yalnız 10 sıradaki yapıldı kendi kafalarına göre oyuncu kitlesinin istek ve taleplerine karşı yapılmalıydı...

13. bu kadar gülleniz var nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsunuz sanırım etkinlikte kullanamadıysanız bile bunu admiral veya özel ışık veya behamont haritalarında inciye çevirebilirisin

14. by__zorlu

by__zorlu User

-5 mil yazmis

15. Dilinize sağlık. Tamamına katılıyorum. 10. madde tartışmalıdır. İstemiyordum. Zaten, ilk dokuz maddede (ki bunlara daha çok ekleme yapılabilir) söylenenler yapılmamış olduğu için serverların birleştirilmesi gereği doğdu!

16. ONTORIO

ONTORIO User

11/11 destekliyorum

17. insan hakları bildirgesi gibi olmuş bunu en son yaptıklarında dünya çağ atladı umarım seafight da bi çağ atlamaya karar verir. yazdıkların güzel kardeş hepsine katılıyorum ama ekleyeyim çok çalışanlı çok birimli bir şirket birşeyler satmak zordundalar ama sattıkları şeyler en değerli şeyler olmamalı tabiki de.

18. 10 Numara Hariç Hepsine Katılıyorum.