Seafight top alevi grafik olarak iyileştirme isteği.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ©♠ßæᄂﻨΚ€รﻨяᄂﻨ♠® tarafından 1 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar öncelikle konuya destek çıkarsanız desteklerseniz çok sevinirim.
    Seafight eskiden olan top gulleleri ateşledikden sonraki effekt : http://prntscr.com/6o78jy

simdi ise top gulleleri ateşledikden sonraki effekt : http://prntscr.com/6o7akq
    Yil oldu 2015 seafight gerçekten çok gelişti eskisine göre çoğu yönde ama böyle önemli bir konuda gerilemesi çok kotu Sayin big patron ve diyer adminler lütfen bu konuyu almanyadaki yetkililere iletin oyuncuların isteği vardiye.
    Ve oyuncular size sesleniyorum lütfen bu konuya destek çıkın.

2. Bahsi geçen efekt kesinlikle oyuna geri getirilmelidir; efekt kaldırıldıktan sonra oyunun tadı tuzu kaçtı.

+1

3. Oyuna geri gelmesi kesinlikle gerek ve + olarak iyileştirme yapılıpda gelmesigerek yani çok daha guzel bir biçimde gelmeli diyorum konuya destek lutfen.

Yavhehe bunu beğendi.
  4. Sistem geri yüklensin bilgisayarı düşük performansta olanlar içinde aç kapa butonu yani seçeneklere böyle bir buton gelsin herkes memnun olur.

5. Arkadaslar konuyu 35 kişi gormuş neden yorum yapmaktan fikrinizi belirtmekten kacıyorsunuz ? herkezin desteğini bekliyoruz.

Yavhehe bunu beğendi.
  6. Sonuna kadar katılıyorum bu şekilde çok mat ve sade bir oyun ama eskisi gibi olursa daha iyi olur.

7. Loselli

Loselli User

gercek bir gemi savasini yasatmasi acisindan onemli bence .fakat görsellik konusunda cok fazla sorunlar var oyun haritasindaki adalar degişti bunlar özel haritalarada eklendi fakat cogu yerde yamaya ihtiyac var ve onlar eksik iken böyle bir işe girişirlermi bilmiyorm. ama olursa sevinirim biraz görseli etkiler en azindan.

8. gelmesin bence savaşlarda oyun çok kasıyor ozaman böyle daha iyi

9. Ayarlar'dan kapatıla bilir olması gerek zaten gelirse ama buyuk ihtimal gelmiyicekzaten adminler takmiyor bile.

Yavhehe bunu beğendi.
  10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yazdığınız her mesajı okuyoruz öyle düşünmeyin lütfen

11. PA!N

PA!N User

Bence de gerekli bi ayrıntı, güllerin şekilleri de değişebilir ayrıca bunun yanında bazı tasarımların da yelken orantıları küçük kalmakta yeni tasarımların yanında örneğin picasso syanite özel bonus tasarımları gibi .. Aslında fikir çok da uygulanabilirliği uzun ve geç oluyor bundan önce çok fikir beyan ettim hiçbirisini göremedim.. İnşallah güzel çalışmalarla seafight dunyası daha eğlenceli hale gelir..

12. Zaq

Zaq User

çok mantıklı,yüzde yüz destek....

13. Barut66

Barut66 User

aynen gelmeli çok daha güzel olur

14. Sayın Beylerbeyi konumuzu takip ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim bunun sizin elinizde olmadığını biliyorum ve anlıyorum ama bu konuyu merkeze iletirseniz çok sevinirim ve merkezden gelen er yada geç cevabı lütfen bize'de iletin.

Yavhehe bunu beğendi.
  15. Sayın admin sizce Almanya formuna konu açmak yararlı olurmu ?

Yavhehe bunu beğendi.
  16. Zaq

Zaq User

kardeşim aslına güllelerin havadaki görüntüsüne falan da iyileştirme olmalı bence.böyle çok sade malesef...

17. Katılıyorum ama elden ne gelir.

18. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

biz sadece iletiriz sonucu bize gelmezz uygulanırsa bilirsiniz.

19. Peki nediyeyim saolun.

20. Yavhehe

Yavhehe User

Sonuna kadar katiliyrum usaklar tammı