Seafight taşlar.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƒεdακαrr.pαşα tarafından 25 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Hp adminim, Şimdi saldırıda hangi taşı kullansak daha faydalıdır savaş için, Kritik hasarmı yoksa İsabet olasılığımıdır, Ve savunmada Kaçınma şansımı güzeldir yada hasar önlememi adminim ?, Hangisini önerirsiniz

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Kritik değil tabiki isabet kullanmalısınız rakibinize karşı fark yaratacaktır kritik taşına göre.

Savunma taşında güçsüz gemi iseniz hasar önleme tabiki. Çünkü düşman kaçınma şansınızı önleyebilir.

Aslında savunma taşı olarak hem hasar önleme hem kaçınma kullanmalısınız DP ile bir işiniz yok savaş gemisinin taşları hasar önleme ve kaçınmadır net :)

Ha ama ben ille de birisini kullanacam diyorsanız ve güçlü bir gemi iseniz kaçınma şöyle:

vudu serabı 6
    pet 12 desek
    taş 12 desek
    sis duvarı 5
    eğitimci 15

50 civarı kaçınmanız oluyor yani rakibin isabeti 50 düşer burada kaçınma da etkili.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2016
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Tabiki taşlarınızın seviyesini ve geminizin özelliklerini söylerseniz en doğru cevabı verebilirim.

4. Adminim benim yetenekler 70/70 Kale slotları full, ama taşlarımın seviyesi çok düşük :) Örnek veriyorum saldırıda isabet olasılığı taşım %6 , ama kritik hasarım ise +16 , onun için ktritiği takıyorum +6 isabet işe yararmı . ?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben olsam yine 6 isabeti kullanırdım herhalde ne bilim :) bir yerden yüksek seviye taş bulmaya çalışın ya da kese alın artık bilemicem ama yüksek seviye bir isabet taşınız olmalı yani.

6. SONSONSON

SONSONSON User

16 Kritik daha iyi 6.seviye taş bişey değiştirmez kritiği taktığın zamana rakibe az vurur gibi gösterir ama kritik attıgında baya fark olur kritiği tak isabet taşın lwl'i düşükse

7. ●ђр●

●ђр● Guest

ve bir öneri olarak da, bu kritik taşı kullandığınız süre boyunca kartal gözüyle pek savaşmayın

8. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim Adminim, Aynen isabet taşı lazım ama seviyesi düşük olduğu için kritik takmak daha mantıklı geliyor.

9. evet Kardeşim bende öyle düşünüyorum isabet şansı yüksek olsaydı kritik takmak mantıksıdı,i ama kritik taşım baya yüksek isabet olasılığına göre.

10. Aynen adminim kısa mesafeli sıktığımda hayatta kartal gözünü açmam şarapnel yağmurunu acıyorum düşman kacarken şarapneli kapatıp kartal gözünü açıyorum :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok onu zaten yapıyor olmanız gerekli :D Yani ben diyorum ki uzaktan savaşmayı tercih etmeyin :D zaten isabetiniz azken uzaktan savaşırsanız iyice azalır ve etkisi daha da artar vuruşlarınız çok azalır.

12. Aynen adminim dikkat ediyorum herkesin derdine koşuyorusunuz, Sizin gibi adminler kaldımı çok teşekkür ederim size Birtanesiniz HP Adminim :)

13. ●ђр●

●ђр● Guest

eyvallah sağolun :)

14. Peki adminim en azından kaç seviye yapayım isabet olasılığını en kötü kaç olsa işe yarar kritiğe göre ?

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Şöyle düşünün. 40 kritik hasarınız var kritik geldiğinizde 8bin vuruşunuz artıyor. 15kritik taşını takarsak kritik hasarınız 55 artar ve vuruşunuz kritik geldiğinde 8bin değil 11bin artar. Unutmayın sadece kritik geldiğinde.

İsabet olasılığında düşünelim. Rakibinizin kaçınmalar vs çıktığında 80 olasılıkla sıkıyorsunuz diyelim. Vuruşunuz da 32,000 olsun. 6 isabet taşını kullanırsanız 86 isabetle sıkarsınız ve vuruşunuz 34,400 olur.

16. Anladım adminim çok teşekkürler :D :D Konuyu kapatabilirsiniz.

17. ●ђр●

●ђр● Guest

peki kapıyorum hadi iyi oyunlar :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.