Bug / Oyun hatasi Seafight Şifre Değiştirme ve Mail Problemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ****_CRAZYİVAN_**** tarafından 15 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,

Bugün şifremi 3 kez değiştirmeye çalıştım ancak hiçbirinde mail adresime onay maili gelmedi. Bu durumla ilgili biraz önce supporta yazdım fakat her zaman otomatik olarak gönderilen mail bu sefer gönderilmedi. Ve muhtemelen bu problemden dolayı supportun bana yazacağı cevapda bana ulaşmayacak.

Bu problemin araştırılması gerekiyor.

@Sensible @Bigpatron

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Mail adresiniz değişmiş olmasın?

3. Yok değişmedi ve zaten bu konuyu açmadan önce onuda kontrol ettim orada sıkıntı yok. Sadece sıfırlama mailleri gelmiyor e-postaya.

4. Merhaba,

E-posta adresinizin Spam bölümünüde kontrol ediniz.Halen sorun devam ediyorsa.Support'ta yazınız.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

5. atlas42

atlas42 User

Mailiniz kara listeye girmiş mevzusu da olabilir bence.

6. Merhaba,

Spam kutusunuda defalarca kontrol ettim hatta hiç alakası yok ama çöp kutusunu bile kontrol ettim. Birinci mesajda supportada yazdığımı belirtmiştim.

Çok sık olarak şifre değiştirme isteği yollamadım. Neden kara listeye girsin ki?

7. aynı problem bende de var oyundan kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum