Öneri Seafight Resmi Otomatik Sistem

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Cedric[Phantom] tarafından 7 Ekim 2026 18:04 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba, Bigpoint altyapısında bulunan, Darkorbit oyununuzda Omega Otomatik Taktik adı altında bit sistem geliştirdiler. Şimdi eğri oturup doğru konuşmamız gerekir bunu daha önce burada çok kişi de dile getirdi konuşuldu konuşulacak konuşuluyorda. Seafight Sisteminde ''BOT'' çözümü olmadı sürekli sistemler değişti Debuff vs. Çıktı Kırmızı debuff mavi debuff belli süre gemi yavaşlatma rütbeden silme ödül eksik alma vs.vs. Değineceğim konu şu ki Seafight 2006 yılından bu yana 20 sene olmuş alt yapısı oturmuş sağlam oyuncu kitlesi bulunan bir oyun zamanında En iyi ödülleri alan bir oyundu. Şuan SEAFİGHT oyununun belli bir kitlesi Sağda solda x y z farklı farklı benzerı olmaya çalışan ama olamayan oyunları oynamaktadır, Seafight Kendisi neden resmi bir otomatik sistem kısacası (Bot) üretmiyor . Bütün herşeyi yapmasına gerek yok istersede yapsın insanlar kendini 7-24 buraya baglamamak adına gelmiyor. sistemler her zaman değişir şuan cogu oyunun %98'inde otomatik sistem var Buna DARKORBİT de dahil adamlar kendi oyuncu kitlesini nerdeyse geri topladı oyun oynanmaktadır. Bunu bir öneri olarak seafight ekibinde iletilmesini talep ediyorum. Bundan emin olabilirsinz ki Eski Klasik bir sunucu da isteniyor ama suan bunun imkanı yok muhtemelen ama velakin dediğim gibi '' Seafight Otomatik Sistem'' (BOT) Adı altında bir kendisi RESMİ bir sistem geliştirse gayette oyunun canlılıgı tekrardan artacak ve cogu kişi tekrar buraya geri gelecektir. Şundan emin olun Resmi Olmayan İllegal olan BOT sorunları da çözülecektir. Ben bu konunun askıya alınmaması üstlere iletimesi taraftaryım Şahsen benim kendi oyuncu arkadaşlarım Filom Alyansım ve kitlem mevcut sırf bir toplantı üzerinde bu konu bile konuşuldu 300 kişilik yaklaşık alyansım bu tur bir konunun gündeme gelmiş olmasından bile mutlu oldu olursa neden olmasın demeye başladı çoğu kişi burada x oyunların isimlerini paylaşamıyorum ama bu dediklerimi herkes bilir anlar konusur hergun Seafight Benzeri oyunlar cıkıyor neden çıkıyor ? Bunları hiç düşünmediniz mi bire bir 2006 / 2014 Yılları arasında olan sistemleri Gemileri Tasarımları Haritaları Adaları Hayvanları kullanıyor herkes. Bu '' Seafight Otomatik Sistem '' adı altında geliştirebileceğiniz ve olması gereken bir sistemi düşünür biraz bu konu hakkında tartışmalar yapılırsa Herşeyin çok daha güzel olacağı, BOT Sorununun ortadan kalkacağı, Oyuncu Kitlesinin daha fazla olacağı. Bi savaşların 500 e 500 bile olacağı, Bu kadar BOL olan haritalarda insanların BOLCA olacağı ekstra getirecek olan getirileri bile saymıyorum buraya PARA konusu açacak olursan ne kadar şirketin kazanacagını bile tartışılır. O yüzden bu konunun dikkate alınmasını istiyorum. BİGPOİNT oyunu olan DARKORBİT in yapabildiği bir sistemi SEAFİGHT Yapsa bak bakalım nasıl oyuncu çekiyorsun YIL 2026 Sistemler değişmiş AI devreye girmiş Ama Seafight bu durumda bi adım atmıyor. Eski Klasik Bir sunucu ile beraber yada dediğimiz Otomatik Sistemin gelmesi herkesi mutlu edecektir 7 den 70'e herkes buraya tekrar dönecektir bundan emin olabilirsiniz. Lütfen rica ediyorum üstlere bu durumun konunun iletilmesini talep ederim. Herşey incesinden ayrtıntısıda tartışılır bizler belki üstün körü yazdık ama sizler herşeyin en iyisini bilirsiniz. Konuşulacak tartışılacak bişe varsada konuşulur TARTIŞMA KONUSUNDA taşınır konuşulur. İstekler dinlenir. Darkorbitte ki Sistemin Yapmadıgı Hiç bişe yok Şu durumda bile SEAFİGHT te otomatik sistem olsa en azından NPC ve EVENT NPC Ateşi ile batırılması ile başlar. Farklı sistemler eklenir bunu en iyi SEAFİGHT ekibi bilir neler yapılacagı yapılmayacağı bilriler. bizden iyi bilriler... Teşekkür Ederim.

SrfszKede, siccin0101 ve başkann1 bunu beğendi.
  2. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Yıllar önce teklifini yapmıştım ama kabul görmedi, dilerseniz DİSCORD üzerinden oyun yöneticilerine bu şekilde mesaj atıp sizi duymalarını sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla.