Seafight Plus ta satılan ürünler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve T.N.T. tarafından 12 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. T.N.T.

T.N.T. User

parayla satılan ürünler inci ile de verilmeli. tamam, öyle 3-5 inciye verilmemeli. kabul ediyorum. bedeli 50 milyon inci olsun. 150 milyon inci olsun. inci ile de ulaşılabilsin. sizce de hile yapmadan azim ederek bu kadar inci biriktiren bir oyuncu bu ürünleri hak etmiş olmaz mı? parayla satın alamayan bizim gibiler için bir alternatif olsun. fena mı olur yani...

2. **hakant**

**hakant** User

150 milyon inci :) kasan varmı aramızda 150 milyon inci

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz inci miktarları nasıl toplanacak hesaba? İnciyi para ile alsan şuan satışta ki fiyatının onlarca katına denk gelir.

Lütfen daha mantıklı fikirler sunmaya çalışın.

4. BIRAKTI

BIRAKTI User

karaborsadaki gibi kısmı nakit kısmi inci vererek alınabilir mesela

5. kental

kental User

Olabilir aslında. Mesela vip ve katlayıcı satışlara konulursa epey rağbet görebilir.

Yalnız konu sahibinin dediği gibi milyon inciye karşılık ürün satışı bana çok uçuk geldi. O kadar incim olsa zaten uzunca bir süre başka malzemeye ihtiyaç duymam.

( Konu sahibine)
    Alınma hocam ama yukarıdaki yorumumda haklı olduğumu düşünüyorum. Fakat arkadaşın teklif ettiği şekilde olursa daha uygun olur. Saygılar.

6. özkantr

özkantr User

işin acıkcası viplik pazar ındırımı pırıltı katlayıcısı abanoz guwerte hepsı sandıklara konmalı. dırek ıncı ıle almak kolaya kacmak olur ısı heyecana sansa dokmek gerekır :D:D

7. özkantr paran var ise hepsinede sahip olabilirsin bizim para verip aldığımız ürünü senin sandıktan alman haksızlık zaten viplik sandıklarda var diğerlerinide ücretini vererek alabilirsin

8. Konu sahibinin değilde sizin öneriniz bana daha mantılı geldi mesela 500 yeşil ruh ve 50 bin inciye karaborsada katlayıcı olsa çoğu oyuncu alır. Yoksa katlayıcısız ve inci çekmeden 150 milyon inci yapmak en az gece gündüz girsen 1 yıl alır

kental bunu beğendi.