SEAFİGHT parayla satılan malzemeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kral_avcı*34.1 tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. parayla satılan bır ıtem örn;vip. farklı oyuncularda farklı fıyatlar istemektedir. bunu belırleyen bir giş ya da oyunu oynarken kabul ettıgımız bır bıldırı var mı? var ise bu maddeyı öğrenmek istiyorum? yok ise oyuncular arası böyle bır farklılık neden var? haksızlık degıl mi?
    parayla satılan malzemeler cok pahalı. bır gemıyı fullemek binlerce liraya maal oluyor. oyun oynuyoruz :D nedır bunca para isteği. türkiye ıcın gecerlı alım gucu testı yapıldı da mı bu fıyatlar belırlendı? fıyatlar ucuzlasın

2. evet sana katılıyorum fiyatlardaki tutarsızlik degişöeli herkeze aynı fiyat uygulaması getirlmeli satılan malzemeler cok pahalı

3. mantıklı bence de bu sabitlik değişmeli

4. ben 4 hesapdan baktım 1level vipli 1level vipsiz 15levelvipli 15level vipsiz hepsınde fiyatlar aynıydı bıraz daha acarmısın diger tr serverlarında da fiyatlar aynı
    Not:eek:yunu herkez para yatırmak zorunda da deil oyunu biraz istikrarlı oynarsa para yatırmadan da fullıye bilir oyun hesabını(Oyunun yapılıs amacı gelirdir bunuda unutmayalım kimse bedavaya online oyun yapmaz)

5. arkadaşımız haklı kimse gelipte seni yakandan tutup bişey al demiyor eğer para harcayacaksan hızlı gelişim gösterirsin eğer emekle yapacaksanda senin oyun oynama durumuna bağlı

6. bokor ne o zaman

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu şikayetinizi önceden ilettik yine iletiriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.