Seafight Para Kazanma Stratejisini Değiştirmeli

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve mehmet~baba~2 tarafından 16 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Vudu topu çıktı aldık alev çıktı aldık sonra bu böyle gitmez diye bıraktım. Şimdi döndüm bunların üstüne başka toplar çıkmış şimdi burç topu çıktı aldık. Seafight bir tane daha top çıkarırsa yine bırakıcam. Dalga geçer gibi haraca bağlamaya çalışıyorlar oyuncuları. İnsanların zaaflarından yararlanılır da bu kadar da değil. Alışveriş kısmında oyundaki altınla filtreleme yapınca 3-5 tane öğe çıkıyor TL ile filtreleme yapınca 100 tane öğe çıkıyor bu kadar saygısızlığı hiçbir oyunda görmedim. Gemi tasarımı sunarsın sadece görüntü onu satarsın ki zamanında sattın da. Nişan çıkarırsın onu satarsın. Oyun ekranında günün batırma birincilerini sol atta gösterirsin oyuna teşvik edersin. Eskiden şeref salonunun bi anlamı vardı. Çünkü 3-5 tane sıralama vardı. Orayı da karman çorman ettiler bi değeri kalmadı. Parayı böyle eğlenceli bi oyunu araç ederek bir şekilde kazanırsın ama bu strateji ile devam edersen oyuncu kaybetmekten başka bi işe yaramaz. Yarın bi gün kepenkleri tamamen indirirsin. Mesela nickleri renkli yazabilmek filo kısaltmasını farklı renkte göstermek. Yap bunları sat. Afaki konuşuyorum ben ama kocaman şirketsin para kazanacak başka bi yöntem bulursun. Ben oyuncu olarak diyorum ki;

-Her ay para harcamak zorunda kaldığım için bırakıyorum oyunu. Hiç bırakmamak için bazen para harcamalıyım.

4 ay oynayıp iyi bi gemi için aylık 1000 TL harcamak zorunda kalırsam bırakırım. Sen benden 4000 lira kazanırsın ama bunun sonucunda 1 oyuncu kaybedersin.

Ama iyi bi gemi için her ay para yatırma zorunluluğum olmazsa oyunu bırakmam ve sana yılda örnek: 6000 kazandırırım ve sen oyuncu kaybetmemiş olursun. Sonuç olarak saba kazanı, indirim paket gibi bazı oyuniçi sabit gelirlerin devam etmiş olacak.

Şimdiki oyun sisteminde iyi bir gemi için sürekli kasılmak zamanını harcamak bu mümkün değilse bota koymak zorundasın. Böylece bot sayıları artıyor ve adaletsizlik doğuyor burdan oyuncu kaybı yaşıyorsun. Bota koymayan oyuncu seafightın hızına yetişemem diye oyunu bırakıyor. Para yatıran oyuncu bu işin sonu yok dediği için oyunu bırakıyor. Senin ilk amacın para kazanmak değil müşterini bağlamak olmalı!

Lütfen iletirmisiniz seafight genel menagerini istifaya davet ediyoruz.