Seafight oyunu kapanacak mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pnömokok tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pnömokok

pnömokok User

Aldığım bir duyuma göre seafigt oyunu 3 ay sonra kapanacakmış. Hatta son birşeyler kazanalım diye etkinlikleri paraya döküyorlar deniliyor? Birçok iyi oyuncu gemilerini yıllar sonra satışa çıkarmışlar ts'lerde.

Böyle bir durum sözkonusu mu? Ben daha 1 hafta önce 6 aylık viplik, abanoz ve fildişi güverte aldım. 3 ay sonra oyun kapatılırsa bu aldıklarım ne olacak? Eğer bu konu ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapılmaz ise ben ve bu duyumu alan birçok kişi bu oyuna daha fazla para yatırmayacağız.

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2015
  2. ALTIN yumurtlayan tavuk kesilirmi?oyun kapanmaz kulaktan duyma şeylere inanma ts den bahsettğin şeyler yıllardır var sen oyunun keyfine bak ayrıca sana kimse zorla para ile alış veriş yaptıramaz sen oyuna para döküyorsan sorun etmeyecen o zaman kafana göre takıl oyunda oyun kapanmaz!!!

3. pnömokok

pnömokok User

Kime yaranmaya çalışıyorsunuz anlamak mümkün değil.

4. Λşkın¹

Λşkın¹ User

5. seafght kapanmazda keske kapansa adamin varsa ödeme kismini eurodan tl ceviriyorlar adamin yoksa euro ödemem kismin sözde yurtdisindan oynuyoruz tr1 yillarimizi verdik hala insan ayrimi her knuda bu seafghtin kapanmasina gerek yok bu seafght zaten bitmis; cm lerinden adminlerine kadar onlar bigpatrona kadar bu seafght cökmüs kokmus ve bitmis yaptigi özel güne bak.

ahmet_53 bunu beğendi.
  6. ahmet_53

ahmet_53 User

2008-2009dan beri oynadığım oyun şu had safhada. Bırakmam yakındır. Ben böyle para göz bi oyun daha ne gördüm ne duydum.
    Size ödeninden paranın kuruşunu haketmiyorsunuz.

Oyuncu memnuniyeti denilen şey sizde SIFIR.

*MV1*, ₪CUNÐA₪ ve Dark_BLaqer38 bunu beğendi.
  7. biz alalim vodo topunu 100euroya tl olanlar alsin 177tl adaletmi bu kardesim sanki tr1de oynayan hic yabanci ülkeden giren yok bir sürü tanidigim hepsininki tl adami olan yaptiriypr ben böyle insan ayiranlarla seafght kuruldugundan beri oynadim artik yeter ne 3kagitlar döndü eski olanlar bilir haöla dönmekde

8. Gangsta53

Gangsta53 User

Zaten seafight oyuncusu gün geçtikçe azalıyor. Kurucular da bunun elbette farkındalar. Ama tabi gittiği yere kadar devam edecektir. Kapatmazlar. Netice de ticari bir iş yapılıyor burada. En nihayetinde ben TR serve larının kapanmasını arzu ederim. Bunca yıl mutsuz bir oyuncu kitlesi oluşturdular zararını da görmelerini temenni ederim. Bazıları da diyebilir ki zorlamı oynatıyorlar. Elbett hayır. Fakat bağımlılık dediğimiz şey sadece madde bağımlılığından ibaret de değildir. Bunu da unutmamak gerekir.

9. Bigpoint Şirketine Ait Olan Cladius2 Oyunuda Kapatıldı Ordada Çarlarımız Vardı Hepsi Boşa Gitti Emeklerimiz Ve Paralarımız Seafighte Kapana Bilir Kapanmaz Diye BirŞey Yok.. Okadar Emin Olmayın..

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Böyle birşey söz konusu değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.