Seafight Özlü Sözler :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. blups özellikle :D ve glu glu :D

2. Captain.

Captain. User

Çıkacağı yok ama insan bekliyor işte... (Mojodan güverte beklerken) :)

gangam61 ve capt bunu beğendi.
  3. hiç sormayın ben de geçen ay o kadar inci attığım halde çıkartamamıştım güverte düşmüştü kısa bir süre :D neyseki şimdi hallettim :D

4. Captain.

Captain. User

Şans iste bazen o kadar deniyoruz çıkmıyor başka bir servera veya ufak bir gemiye girip 2 mojo attığımızda çıkıyor :) sinir krizi geçirme sebebi modum :)

5. Haziran ayının başına kadar benimde sorunum vardı 10 bin mojolara 2 3 kez anca çıkıyordu bu ay 112 gün çıktı rahatladım bende :D

6. Captain.

Captain. User

Ben oyuna 1 yıl kadar ara verdim üniversite sınavları var seneye 12. sınıfa geçtimte çalışmaya 11 den başlattı okul, şimdi arada giriyorum genelde forumdayım o 112 nin bi 20-30 gününe hediye edebilirsin istersen abonozum bile gidi vermiş :D

7. Gemiler arası ticaret gibi birşey olsaydı

8. Tepem atarsa basar asayı indiririm kralına yol vermişim redkorsarıyla uğraşamam

Son düzenlenen: 28 Şubat 2017
  9. rütbemiz yok diye:Dgelişleri belle :D5levele rütbe zor başka çarda dene :)her batmanda adam toplayıp gelme:)bizde rep rap sağlam gel piste, benden sana aylakbakkal aç müziği dinle :D;)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  10. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :)seafight tede yazarsa hep yalan yazar gerisisi hep :D:D:Dgene yalan yazar:p(nedense doğrular hep egale olur)

11. Bugün sadece .iştelervar ya herzaman neşeli olunmuyor .......

12. 4geldin 2 battın sanma4 kişi korkuttum döndün battın geldin battın sen 4x4 gelip batmakan usanmadın gine battın gene battınız:)

13. Gangsta53

Gangsta53 User

Size yağmurlu havada su yok :D

14. G-5 300 fiosuvar :Donlar kendilerini 300 spartalı ruhu taşı yorlar bi çok adada onların ama:cool:bizdede 12 dev adam ruhuvar yani 300/12 ya banabişey kalmıyor düellaya çağırıyoruz gelmiyorlar sadece yaptıkları tekgezenin yanında tortugayla 3bilemedin 4kişi savaşta görünmezlik bozuyorlar nekadar batmaktan korkan filo bide die var onlarla savaşırken hep gülme krizi tutuyor :D:D:D:Dben batacamya adam hala kaçmayı düşünüyor:p:D:D:D:D(dönelim konuya.300 ağırgelir gülüm ilkdefamı pisttesin sana birrep yaptırsam 12 uğurludur dikkatini verirsen ama rep size yaramaz tavsiyem rab sagodan açsesini 12 ruh nedir bilmezsin gülüm rahatsız olursan müziği kapat.:D;)

15. amiraller takılıyken sıkarsın ama vudularla yakalarsam sıkıntı büyük.

16. bu güzeldiiii :)

17. ennihayet botlarsilinmeye başladı duyuldu sesimiz sessizken:)hep ummuştuk karalar kalmalı birşeyler düzelmeli emekle oynayanlarda bu oyundan zevk almalı alnımız akken :)kara oyun olmaya başladı tek temennimiz bırakan dürüst onurlu oyuncuların abi ve kardeşlerimizin dönmesi tekrar.(ﻯago-☪)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  18. SorrBro!!!

SorrBro!!! User

Bir yar sevdim mamaktan tadı gitmiyo damaktan

İDASAC_37*YG bunu beğendi.
  19. SorrBro!!!

SorrBro!!! User

Er meydanında dansöz oynamaz.

20. SorrBro!!!

SorrBro!!! User

Kaplan kafesten kaçınca halkın kurtuluşu kafese girmektir

Konu Durumu: