Seafight Ödülü Hak Ediyor

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve !Piri_Reis! tarafından 15 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zaten kullanıcı sayısı azalmış, kendi eliyle oynayanın bir elin parmağını geçmediği köklü 15 yıllık oyunumuz günde 15 kere reset atıp yine de hata üstüne hata çıkarmaya devam ediyor. Hata olduğunu anlamazsan da ya scar yiyorsun ya malzemen siliniyor falan. Cidden bu oyunun kodlamacıları bir ödülü hakediyor.

NABERR26, *SILAHSOR* ve inançbey bunu beğendi.
  2. Son zamanlarda oyunu tümüyle bırakmayı düşünüyorum keşke etkinlik sayaçları sıfırlansa yine bir hata yapsalar da yardımcı olsalar bu düşünceme.

NABERR26 ve *SILAHSOR* bunu beğendi.
  3. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

orikalkum kastım kale açtım, gemimi eksiye düşürüp bütün etkinliği kaldırmışlar oyundan, hani oyunu bedava oynasak he dicez, haftabaşı paket çektirmeyi biliyorlar

4. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Anormal şekilde orikalkum vermiş, sizde bunu kullanmışssınız hata olduğu bariz. Geri çekileceği belli. Kullandığınız için eksiye düşmüş. Yinede konu ile alakalı haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız ben bu konuyu derhal ileteceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.