Seafight Neden Kaybediyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tatsuo tarafından 9 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tatsuo

Tatsuo User

Arkadaşlar bu konunun sebebini kesinlikle biliyorum ve eminim sizlerlede paylaşmak istedim.Şimdi şöyle başlayayım oynayan arkadaşlar bilir isim vermek yasak olduğundan, oyunun birinde ve diğerlerinde yani uzun ömürlü olup sıkılmadan oynadığımız oyunların aynı tempoda sıkmadan ilerlemesinin sebebi şudur arkadaşlar: Mesela bir oyunda kaybetmenin olması gerekiyor nasıl yani şu şekilde bir itemi veya bir şeyi geliştirmek zor yani bunu yapmak için risk almak gerekiyor parayı yatırınca veyahut gereken şeyleri verdiğinde hemen gelişmek kesin olmamalı oyunun içinde şans olmalı bütün herşeyini bi anda kaybedebilecek şeyler olmalı oyunda. Söylemek istemedim ama bi nevi kumar gibi. Seafightta parayı veren gelişiyor parayı veren gelişiyor oyunda kaybetmek yok ismi lazım değil bi oyunda bir itemin var mesela seviye yükseltmek istiyosun bir deniyosun aparat gidiyor veya kutu alıyosun gem alıyosun kırdırıyosun hiçbişey çıkmıyor 0 a çıkıyosun oyun böyle devam eder.
    Demem o ki arkadaşlar oyun dediğinde kaybetmek olur parayı veren sürekli güçlenmez bizi biraz düşünmeye sevk etmeleri lazım acaba kaybedermiyim diye risk almamız bizi daha çok eğlendirir.
    Ben para verdikçe güçlenmek istemiyorum böyle olunca herkes 3 kuruş 5 kuruş verdikçe güçleniyor verdikçe daha da güçleniyor ve paso güçleniyor bunları kaybetmekde gerekli, bu şekilde arkadaşlar.
    Umarım anlatabilmişimdir, teşekkürler.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. kral01

kral01 User

Kasa hep kazanır sen kaybedersin yahu seafight kaybetmiyor sen öyle sanmış olabilrsin

3. kumar oynucaksan iddaa oyna kazanmakta var kaybetmekte. bu arada sen ne kullanıyorsun :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. sonuna kadar katılıyorum sana avukat :)

5. kral01

kral01 User

Azıcık okul hayatın olsa dolaylı anlatımın ne olduğunu bilir böyle cevap yazmazdin diyecek bişey bulamıyorum

6. kral01

kral01 User

Sende kardeş destek verdigin kişilere iyi bak doğruyu savunuyorlarmi diye saygilarla

7. Tatsuo

Tatsuo User

kardesim benim söylemek istediğimi sen anlayamamışsın bence yazdığın ukala yorumdan bunu gördüm. benim söylemek istediğim para kazanmak değil para kazanmak istesem farklı yollara giderim lakin söylemek istediğim parayı zaten veriyoruz oyunda oyun ile ilgili kazanmak yada kaybetmek :S

8. kazanmak yada kaybet istiyosan iddaa oynasın kimse burda milyarder yada milyoner değil ben aşırı para yatırıyorum bu oyuna ama parayı yatırdıktan sonra kaybersem niye daha para yatırayım oyuna yoldan mı buluyoruz parayı.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  9. şimdi okul falan diyorsun cok sacma nereden biliyorsun benim master ypmadıgımı bide bizler para verip bişeyler bekleyenlerdeniz neden para veripte aaaatüh şansa bak neden olmadıki diyemeyiz senin paran çok olsa gerek bu tarz düşüncelere dalıyorsun fazla dalma bogulursun oralarda ::)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  10. özkantr

özkantr User

istersen bokor at kardeşim orada hep kazanmıyorsun :D onun dısında yazdıklarında mantık hatası var. oyun o kadar ucuz değil ki para yatırıp kaybetme riski de olsun.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  11. slalsk

slalsk User

ALLAH BELASINI VERMİŞ OYUNUN KAYBETSE NE OLCAK

12. sen vegas mı sandın burayı :)) emek harca para yatır hop uçup gitsin Daha neler

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  13. BossGorgo

BossGorgo User

1000 inci karşılığında 55 barut veren etkinlik kutusunu bize oyun olarak sunan saefight'a sonsuz şükürler olsun,oyuncuları bu kadar enayi yerine koyan bir sistem dünya üzerinde başka yok,bayrak eliniz de ikinci oyun size asla yaklaşamaz,uzak ara lidersiniz bu konuda...

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  14. Tatsuo

Tatsuo User

tamam arkadaslar siz yatirin paralarinizi bu oyuna yatirilan paranin onda biriyle bska oyunlarda kral olunuyo zorlami oynatiyolar demeyin oynamiyorum. sizde yatirin parayi yatirdikcada güclenin hadi bakalim

15. Harikasın kardeş... Oyun sahiplerinin hak ettiği şeyleri söyledin!!