Seafight Neden Hâlâ Oynanıyor?

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve _tra..che_[M®P]. tarafından 28 May 2025 12:16 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gerçekten, neden oynayalım bu oyunu? Yıllardır aynı harita, aynı etkinlik, aynı hikaye. Bugün gelen “yeni etkinlik” geçen senekiyle birebir aynı, sadece tarih değişmiş. Resmen kopyala-yapıştır. Ne yenilik var, ne heyecan, ne de oyuncuya değer veren bir bakış açısı.

Geçtiğimiz günlerde %125 zam yaptılar. Aynı paket, Avrupa’daki oyuncuya 40 Euro, Türkiye’deki oyuncuya 800 küsur lira. Bu nasıl bir mantık? Döviz kuru bahanesiyle oyuncuyu düpedüz soymak bu. Aradaki uçurum sadece adaletsiz değil, oyuncuya hakaret gibi.

Etkinlikler ruhsuz, ödüller sadece eski oyunculara göre ayarlanmış. Yeni gelen oyuncuya açıkça “sen burada tutunamazsın” deniyor. Emek ver, zaman harca, ama kasılmak için illa ki para yatır. Mekanikler bile değil, sadece ödeme ekranı gelişiyor. Her şey TL’ye endeksli, ama karşılığı yok.
    Şu soruyu dürüstçe soralım: Bu kadar değersiz hissettiren, tekdüze ve açgözlü bir oyunu neden hâlâ oynayalım?

2. Kimyon

Kimyon User

3. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

Valla neden bende bilmiyorum... İvme hep aşağı gidiyor... Türkleri sevmemelerinden dolayı hep haksızlığa uğruyoruz... Bu tüm oyunu etkiliyor farkında değilsiniz... Ben her ay 3-4 paket çeken biriydim artık sadece pazarı açabilmek için 1 adet alıyorum, kaybeden kim sizce... Diğer online oyunlar uçarken siz ve ekibiniz yeriniz de sayıyorsunuz...

_tra..che_[M®P]. bunu beğendi.
  4. Paket falan açma reis. Biz verdiğimiz emek boşa gitmesin diye oyuna giriyoruz. Maalesef yakın zamanda verdiğimiz emek de çöp olacak. O zaman oynamak için bir nedenimiz de kalmayacak.

5. Çünkü uzun zamandır oynuyorum ve girmediğimde sıralamam düşüyor buna ne kadar devam edebilirim bilmiyorum

Kimyon bunu beğendi.
  6. Bugün saat 12.00’de etkinlik başlayacak diye duyuru yapıldı. Etkinlik geldi, ama bilinmeyen bir sebeple geri kaldırıldı. Ardından sunucu güncellemesi bahanesiyle oyun kapatıldı. Sonra tekrar açıldı, insanlar yeniden giriş yaptı, derken bir kez daha güncelleme diyerek oyunu kapattılar. Bilinmeyen sebeplerin, bilinmeyen oyunu bilinmeyen kişiler tarafından yönetiliyor. Filozof ettiler bizi

Kimyon ve Ŧtђ.1453 bunu beğendi.
  7. Kimyon

Kimyon User

Adminin “oyunda çalışma var, kimse giriş yapamıyor” demesi açıklama değil, geçiştirmedir. Saatlerdir süren erişim sorunu var ama oyuncuya ne bir ön bilgilendirme yapıldı ne de düzgün bir duyuru. İnsanlar zaman ayırıyor, para harcıyor; karşılığında sessizlik, belirsizlik ve ciddiyetsizlik görüyor. Oyunda çalışma varsa bile, bunu sonradan değil önceden duyurmanız gerekir. Bu kadar basit bir iletişimi bile başaramayan bir ekip, oyuncudan ne bekliyor gerçekten merak ediyorum.

8. forum admininin oyunla alakası yok, onlar sadece oyun yöneticilerinin onlara ilettiği bilgiyi bize söyler ve burada yazılan sorulara cevap verir, yani forum adminlerinin oyuna etkisi de yok yetkiside yok. kısacası onların yapabileceği bir şey yok..

9. Kimyon

Kimyon User

Kim yetkili o zaman kral :) biz arzuhalimizi kime yapalım? burada yazdıklarımızı kimsenin dikkate aldığı da yok. Adminler bize sadece yetkisi olmadıklarını söylemekten başka bir şey yapmıyorlar. Oyunculara yapabildikleri tek açıklama "yetkilerinin olmadığının bilinmesi". Tamam anladık yetkili değilsiniz de bu kadar insan da enayi değil. Yetkileri yoksa buraya yetkisi olan birini koysunlar, insanlar kime sorsun oyunun ne zaman açılacağını? Buraya forum açmışlar sunucunun ne zaman bakıma alınacağını bile söylemiyorlar. Sunucuyu bakıma almadan 10 dakika önce yaz bari oyuncular da sizi darlamasın vallahi billahi zıvanadan çıkmış bu oyun

10. Hani mesela üretici sana 1 liraya verir sen bana 2 liraya verirsin ben de başkasına 3 liraya veririm bu böyle gider.. bunlarda bizim yazdıklarımızı üst kıdemliye bildiriyor o üst kıdemli diğer üstüne bu böyle gidiyor : ) o yüzden boşuna yazıp çizmeye gerek yok.

11. Kimyon

Kimyon User

ahahaha hiyerarşiye bakar mısın :))))

franklinslate2 bunu beğendi.
  12. oyunla alaksı olmayan forum admini ya da başka bir admin vs olması ne kadar mantıklı kaldı ki bu oyunun her şeyi saçma sapan. Yıllardır bun saçmalıkları dile getirilmesine rağmen hiçbir şekil de düzeltme yapılmıyor.

13. OziOzi1212

OziOzi1212 User

önceki kaplumbağa etkinliği çok iyiydi daha ne olsun be kardeşim

14. Bugün hâlâ oyunda kalanların büyük çoğunluğu geçmişte binlerce TL yatırmış, saatlerini harcamış, bir şekilde "bunca emeğe yazık olmasın" diye tutunuyor. Ama bu da bir yere kadar. İnsanlar artık bir yere yatırım yaparken geleceğine bakıyor. Bu oyunda gelecek yok. Çünkü sürekli aşağı inen bir grafik var: Oyuncu sayısı azalıyor, sunucular birleşiyor. Ruhsuz, tekrarlayıcı ve ilhamsız bir oyundan başka bir şey değil.

15. Margo

Margo User

Sadece anısı var diye oynuyorum viplik ve indirim paketi dışında paket çekmiyorum. Her gelen paketi çeksem ne olacakki 2 ay sonra yeni buf gelir top gelir yine paket çek 1 2 hafta kral ol olan parana olsun. Etliye sütlüye dokunmadan eski eventlerin tadını çıkartarak oynamaya devam. Filosuz olduğum halde kimse batırmak için uğraşmıyor bile çoğunluk keyfinde.
    Size tavsiyem aynı bu şekilde büyük paketleri 1 2 ay çekmediğinizde oyun içeriğinde ciddi değişimler olur sandıktan paralı asker 5 vudu rahibi 5 vb. ama paket fiyatları sabit kalır onun düşeceğini hiç sanmıyorum.

_tra..che_[M®P]. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.