Seafight Mobile

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ZULEMA-RT tarafından 1 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seafight ios+android Mobile gelsinmi ?

Anketin kapanma tarihi 31 Ocak 2023.
  1. Evet

88,9%
  2. Hayır

11,1%
  1. ZULEMA-RT

ZULEMA-RT User

Mobile önerisi

2. Oyun bilgisayardan zor oynanıyor, Mobilden nasıl oynamayı düşünüyorsunuz? bu oyun mobili kaldırır mı? derhal sil bu önerini :D

3. Fearles[

Fearles[ User

Yani zaten Vivaldi üzerinden oynanıyor şuan.Mobil bir uygulama da gayet mümkün bence.Ekrandaki menülerin boyutlarını ayarlayabilme gibi küçük şeylerle daha da rahat hale gelir.

RoßinSon_CruSo€ bunu beğendi.
  4. GROSVATER

GROSVATER User

Ben zaten android ten oynuyorum sen nerde yasiyorsun :))
    Gayette rahat oynanıyor sadece pazardan bişey alırken sayı girişi yapilamiyor

5. ZULEMA-RT

ZULEMA-RT User

iPhone kullanıyorum girmiyo girebilen varsa nasıl yapıldığını söylerse sevinirim <3 :) iosda vivaldi yok

6. ZULEMA-RT

ZULEMA-RT User

destekleriniz için tşkler daha çok desteklerseniz mobile özel server sunucu bile çıkartabiliriz :) belki ozaman hile olmaz mobilden keyifle oynanabilir

Oyundan beklentim mobil versiyonda
    1)düzgün çalışması az özellik öz özellik
    Tp sıralaması donanama sıralaması savaş puanı sıralaması bitti gitti fazlasına gerek yok donanma sıralaması düzgün çalışmıyordu
    2)çoklu savaşlara elverişli olması kasma donma yavaşlama olmaması gekirse grafik ayarlarından kısarız 2 tane seafight çakması oyununun kasma donma olmaması çoklu savaşların yapılabiliyo olması seafight da ne eksik dedirtiyor hangi 2 oyun olduğunu anlamışsınızdır biri mobil+pc diyeride pcde
    3)yetenek ağacının eski versiyona döndürülmesi 50 yetenek geminin terminatör gibi gezmemesi gerek ya kasılma modu ya savaş modu ya npc kesme ya zıpkın kesme. Sandık açma ep tpkasma ne güzelmiş dimi eski yetenek düzeni şimdi herkez rambo oyunda espri yok şuanki yetenek düzeninde fulle bitir kenara çık
    4)oyun hızı dengelemesi gemi hızı tamir hızı tek vuruşda batırmama vs
    5) çakma oyunlarda gördüğüm acemi koruma belli lwl altı acemi korumalı bozabiliyolar tekrar aktif olması için batması yeterli batınca tekrar aktif aura itemine gerek yok menüler item kaynıyo :)oyun ekranını kaplayan menü var
    6) çakma oyunlarda aynı şekilde belli bi lwl altı oyuncu bp vermiyo misal 15 lwl altı oyuncudan bp alamıyosun bu oyunda toksit kitlenin 1 lwlde bp kastığını biliyoruz yan hesaplar açıp ve can oranınında ise %30 un altında canı olan oyuncuda bp vermiyo garip bi özellik ama işe yarar gibi batıp yeni çıkan oyuncu bp vermiyicek %30 un altında birini yakaladın bp vermiyicek

Daha fazla önerisi olanlar yazabilir şimdilik aklıma gelenler bukadar mobil versiyonun temellerinin atılacağı zaman daha çok düşünüp daha çok öneride bulunurum

Son düzenlenen: 6 Ocak 2023
    ***ARAS***25*** bunu beğendi.
  7. hocam yapımcılarda sendeki heyecanın yarısı yok :) bu oyundan bir cacık olmaz maalesef

8. mobilde cok guzel oynaniyor hemde donmadan cromeden giriliyor.kasma donma yok baya iyi

9. Android'de varmış ama Apple'da ben mobilden oynayamıyorum. Iphone'lar için yok mu bir tarayıcı mobilden oynanabilecek.