SEAFİGHT HEYECAN GELMELİ OYUNA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HATAYLI_KORSAN tarafından 7 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1-KALELERDEN DİĞER SLOTLAR AÇILSIN
    2-YENİ LEVELLER GELMESİ LAZIM
    3-YETENEKLER 75 OLACAK
    4-HAFTALIK GÖREVLER OLACAK HERKES İÇİN
    5-ADALAR ALYANS FİLOSUNDAKİ KİŞİLER İSTEDİĞİ ZAMAN KULLANABİLECEK MESELA BİR SERVERDE 3 ALYANSMI VAR ÖRNEK:KIRMIZI BAYRAKLI-MAVİ BAYRAKLI-SARI BAYRAKLI MESELA BEN KIRMIZI BAYRAKLI ALYANSLI İSEM HANGİ FİLODA OLSAM ADA BANA SIKMAYACAK ADAYI RAHATÇA DÜŞMANA KARŞI KORUYABİLECEM İLLA ADA BULUNAN ALYANSA GEÇMEM GEREK OLMAYACAK SADECE İNDİRİM İÇİN ADA FİLOSU KULLANILACAK.
    6-ETKİNLİKLER SADECE GÜÇLÜ GEMİLER KASILIYOR ZAYIF GEMİLER ÇEREZ OLUYOR
    7-YENİ OYUNCULAR KAZANDIRILMALI OYUNA PARA İLE DEĞİL TEŞVİK İLE MESELA İLK 4 HARİTA KORUMALI OLACAK ESKİSİ GİBİ VE İNCİ KASILMALARI İÇİN IŞIK TILSIMININ 1 DÜŞÜĞÜNÜ ÇIKABİLİR ÖRNEK 50 BİN CANLI NPC 75 İNCİ VERSİN VE OYUNCU GEMİLERİNE AZ SIKSIN
    8-ÇİN ETKİNLİĞİ GİBİ OYUNA KALICI YENİ SİSTEMLER KOYULMALI
    EĞER BUNLARDAN BİR ÇOĞU OLURSAN OYUNCU OYUNDA KALMA SÜRELERİ UZAR.
    HERKES ARTIK ETKİNLİKTE OYUNA KATILIYOR FARKINDAYSANIZ SAVAŞLAR ESKİ TAT VERMİYOR
    YENİLİK LAZIM SEAFİGHT GÜLLE İLE DEĞİL TOPLAR İLE DEĞİL BU DEDİKLERİM OLMASA BİLE BUNA BENZER OLARAK İNŞ YAZDIKLARIM 1 İŞE YARAR MAKSAT OYUNA HEYECAN GELSİN YOKSA SIKINTI

2. arkadaşa katılıyorum şu elit27 tasarımda tarih oldu artık daha gösterişli güçlü ve görseli mkemmel yenileri gelsinki yeni eski biraz oyunda kalır fikrimce tşkl.

3. arkdaşlar daha iyi 1 oyun için LÜTFEN DESTEK!! sonuçta hepimiz oynuyoruz bu oyunu

4. YENİ LEVELLER GELSİN BAŞKA BİŞEYE GEREK YOK BAK SEN O ZMAN OYUNA :)

5. kredi kartından ödeme yaparken baya bi heyecanlanıyorum limiti yükseltmeyi düşünüyorum :) bu seafight yakında en iyi müşterilerine indirim kartı bastırır marketlerdeki gibi. zaten markete döndü iyice bi yağ çay şeker satmadığı kaldı :)

özkantr bunu beğendi.
  6. lala06

lala06 User

gençer haklı yeni başlayanlar için ve oyun sevdalıları için haritalarda yenı duzenlemlere gidilmeli 1/* dışındakı harıtalara çıkamıyoz güçlü gemiler hemen kesiyor eee ne oluyor sonra millet oyundan soğuyup bırakıyor benım gibi ben de biraktım bugun oyunu herşey para olmuş yazıklar olsun tadını kaçırmışsınız

-MzO- bunu beğendi.
  7. arkler hangi server olursa olsun destek günde 6 saat oynayan kişiydim en az oda eskiden şimdi ancak günde 1 saat oynayabiliyorum anlayın artık yenilik lazım SEAFİGHT için

8. level konusu değilde denızler okyanusa dönuşmeli

9. OutLaw_07

OutLaw_07 User

konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.sadece etkinlikler geldiğinde biraz aksiyon oluyor benim için,etkinlik bittiğinde kendimi boşlukta gibi hissediyorum.ayrıca normal günlerde kristal kasabileceğimiz hiçbir alternatif yok.bunun eklenmesi yeni gemiler için iyi olacaktır.illa parayla aldırmak için koymamazlık etmeyin.

10. Bence alyans filo sayısı sınırsız olmalı her kez alyans filosuna gitsin ayrıca yetenek daha çoğu oyuncu 60 yapamadı nasıl 75 yapsın ha şu olabilir karlar eriyor etkinliği gibi bol kristalli etkinlik yaparlar o zaman tamam yoksa zor yeni lvl Lee olabilir 4. Haritalara kadar koruma lazım zaten .ayrıca yeni etkinliklerde bile parayla tasarım vermeye başladılar yani şimdi etkinlik teki gemi paraylamı satılır hadi sattı kaç kişi alacak ben ce garip bir durum ve artık bazı şeyler parayla olmamalı kolay gelsin:)

11. konu güncel

12. Serverler bom boş senin fikirlerin gelsede pek bişey olcağını sanmıyorum
    burda kendinizi fikir havuzunda boşuna yırtıyorsunuz seafight nezaman oyuncun düşüncesine göre hareket etti ?

Son düzenlenen: 10 May 2015
    H€RO-38™155 bunu beğendi.
  13. Bir kere ben onu bunu bilmem kalelerde 4. slotlar açılacak. Sonra özel haritalar başak,oğlak,yay,yengeç bunlardan darbe puanı alma olasılığı artırılacak. Öyle parayla özel harita sat, darbe puanı alan ordan alsın diye bir şey yok! Parayla harita almıyorum, ben parasız haritalardan darbe puanı çıkarmak istiyorum. Bir de olmayacak bir öneri ama eskiden özel haritalar ne güzel inci veriyordu. Tuttular baskın haritasını çıkardılar, özel haritaların ayarını değiştirdiler. Ben baskın haritasını istemiyorum, bana eski özel haritaları geri verin. Baskın bizim alyansın elinde ama girip de kasılıyor musun diye sorsanız, hayır derim...

14. Bende eski özel haritaları istiyorum tılsım haritaları kapatılsın eski harita ödüllerini ve mojodan eskisi gibi harita parçası hem de mojo güvertesi çıksın:))

15. konu güncel

16. özkantr

özkantr User

arkadasım mumkunse tr1 serwerıne gel oldukca kalabalık oynarsın ve keyıf alırsın

17. Aynen bencede TR1 servırına gel oyuncu sayısı görün bence en kalabalık servır herhald tr1 dir.Keşge tr1 servırıda 20 kişilik olsaydı rahat rahat kasılırdık bi etkinlikte yan haritaya sistem atıyor gidene karar sistem bitiyor eğer şansın varsa sistem senin olduğun harita atar yoksa boşa gitmeme gerek yok sistemin canı nerdeyse bitmiş hale geliyor:))

18. konu güncel

19. Bencede heyecan gelmeli ayrıca oyuncuların çoğunluğu olarak kristal etkinliği istiyoruz 2014 yılında çıkan karlar eriyor etkinliğini 5 günlüğüne tekrar çıkarsalar oyuncular biraz yetenek yapsa olmaz mı sayın adminim isteğimiz bu bi üst mercilere iletirseniz çok sevinirim:))

20. herkes yetneği 65 yaptıda 75 cıktı bide :)
    75 olsa bile birseye yaramaz.
    vede yemeyek içmeyek seafiğt mı oynayak?