seafight hazin sonu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve (EsRaRKeSS) tarafından 3 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 22 araliktan beri suppporta hergun mesaj atıyorum ışık tılsımına girememekteyim sebebi seafightin hatası levelim 5 incim kalmadi ısıga giremiyorum hiç birşey yapamıyorum 12 gundur sorunu çözecekler nasil bir şirket nasil bir oyun bu aynı buraya yazıdım sitemi orayada ediyorum yokkkk sabırla bekle diyorlar inci kasamıyorum benım 12gunluk sizin hatanız yuzunden beklememin bedeli nedir ortada bir sorun var koca şirket 2 haftadir çözemiyorsa yazık gerçekten yazarken sinirlenmemek icin zor duruyorum.....

2. Selam,

Sorununuz genel bir sorun özel bir problem değil. Işık tılsımları görünmüyor. Supportumuz durumu rapor etti, çözüm için beklemekteyiz.

İyi Oyunlar

3. Neden girilmiyor Ben daha yeni bugün girdim bizede yansırmı bu sorun

4. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Sorun bütün ışık gemilerini kapsamamaktadır. Yetkilimizin belirttiği gibi sorun programcılara iletilmiştir, çözüm için beklemekteyiz.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.