Geri bildirim Seafight Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kaiツ tarafından 28 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaiツ

Kaiツ User

6.Sv acı verici elit cephane bonusu = 231
    5.Sv Vudu topu : 60 ( 4.sv rahip)

231-60 = 171

(500 Top yeriniz var diyelim) 171x500 = 85.500
    Yani full acı vericili bir gemi vudulu gemiden ortalama 85.500 fazla vurur.
    Bu arada vuduya 5.sv basmak acıya 6.sv basmaktan daha zor o konuya hiç girmeyeyim :D

Seafight bize vudu topu oluşturmamız için kod vermiş minnettarız !! ;)

Simdi ee para veriyoruz diyenler olacaktır para her oyunda verilir bazılarında sadece kostüm vb şeyler alırsın rekabete hiç bir etkisi olmaz bazılarında UFAK avantajlar sağlar. Burda bas parayı 2-3 kat fazla vur. Emeğin ve oyunculuğun neden hiç bir önemi/değeri yok bu oyunda ??

2. Selam Kai, bir bakkalın var ve sadece promosyonsuz dondurma satıyorsun, gelen müşteriler stikten çıkan promosyon ile bedava dondurma verilen türden de dondurma satmanı isteyip duruyor fakat sen sadece promosyonsuz dondurma satıyorsun, bu senin satış tekniğin, gelen her müşteri böyle gidersen batacağını söylüyor fakat dondurma almaya sana geliyorlar ve sen 2008 den beri dondurma satıyorsun.

Sevgili Kai, sence bu bakkal, bedava dondurma veren türden dondurma satmamak ile kaybettiği/kazanamadığı geliri veya müşteriyi önemsiyor mu?
    Tabi ki hayır.
    Bu bir strateji.
    Seafight Pay to Win dir.
    Öde ve Kazan.
    Eskiden de böyleydi.
    Sadece ödenen tutar ile elde edilen kazanım oranları bu kadar yüksek değildi.

Bedava dondurmalı seafight dileklerimle.

-antepli(zhr)27- bunu beğendi.
  3. Kaiツ

Kaiツ User

Cevabın için teşekkürler ama yukarıda zaten ödeyerek biraz avantaj sağlayabileceğini söyledim buna itirazım yok. Benim isyan ettiğim konu şu paket çeken 200 vururken çekmeyen 80 vurmamalı bu kadar açık olmamalı bu fark. Emek ile tecrübe ile oyunculuk ile o açığı kapatamasan bile en azından zorlayabilmelisin. Acı 6 çıkmış hala bana vudu topu üretmem için kod veriyor ya üretsem ne olur üretmesem ne olur :))

MelihBaba08 bunu beğendi.
  4. Selam,

Konu ile alakalı görüşlerinizi Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda paylaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.