Seafight Hakkında.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *~REİS~* tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *~REİS~*

*~REİS~* User

Selamun Aleykum öncelikle iyi oyunlar iyi günler bugün farklı bir sorunla karşınızdayım. Sizde fark etmişsinizdir oyuncular yavaş yavaş oyunu bırakmaya başlıyor seafight yöneticileri ve geliştirici ekibide bunun tedbirini alıcakdır veya almak zorundadır nedense oyuncularla çok az ilgilenen ve fikirlerini alan bir oyun oldu artık seafight,oyuncularıyla hiç ilgilenmiyorlar, eskiden çok güncelleme ve güncelleme videoları veya farklı videolar gelirdi comunity teamlarde saten hiç ilgilenmiyor oyuncularıyla ayrıca internet cafe turnuvaları veya buluşmalarda çok nadir yapılıyor ayrıca oyunun içeriğide değişmesine rağmen eskisi ilgiyi göremiyor artık pay2win yani parayla yükselme oyunu olma yolunda hızla ilerliyor seafight, sizinde beni anladığınızı zannediyorum bende bu oyunu senelerdir oynuyorum iyi ve kötü günlerim oldu bu oyunda, artık eski oyunu daha çok özler oldum mekanikler olarak grafikler animasyonlar etkinlikler vesaire içerikler olarak epey gelişti seafight ancak bunlar oyuncu çekeceğine veya mevcut oyuncuyu oyuna bağlıyacağına iyice bırakanlar oldu bunlarında payı var ama yanlış yaptırımlar olsun admin gemileri olsun zevk vermeyen etkinlikler olsun oyun monotonlaşmaya başlamadımı sizcede? savaşlar bile eskisi gibi değil eskiden 400-500 kişilik savaşlar olurdu şimdi maksimum 100-150 hatta o sayı bile olmuyor tamam oyun gelişsin güzelleşsin ama oyunculara ne derecede fayda sağlıyor esas o düşünülmeli üstelik beni en çok rahatsız eden unsurlar bu zorlaşan taş seviyeleri oyunun pay2win'e dönmesi ve tabikide bu mega server yani server birleştirme uygulaması bence çok saçma oldu ama geliştirme ekibi bu kararı vermiş oyunun geleceği için veya başka şeyler için ama mecbur katlanıcaz son olarak oyuncuları artık dinlemeye başlasa sayın yöneticiler ve geliştirme ekibi çok daha iyi olacak diğer oyuncu arkadaşlarım ve forum yetkilileride fikrini belirtirse sevinirim iyi oyunlar iyi günler.

Son düzenlenen: 5 Kasım 2015
    {ßalßaZaaR}~[TC¤] ve TÜRK3R bunu beğendi.