Seafight Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ROVER.96 tarafından 15 Aralık 2025 15:20 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ROVER.96

ROVER.96 User

Merhabalar ,

Ben yaklaşık 3-4 haftadır oyuna ödülleri alıp çıkıyorum. Oyundan sıkıldım resmen bu 1 ay içinde. Hiçbir değişiklik yok. Hep birşey satma peşindeler . O gülle , bu top , şu top diye türlü türlü şeyler çıkardınız. Ortada dostluk desen yok. Arkadaşlık desen yok. Çarı öylesine tutucam oyun kapanana kadar.

Gelelim bu konuyu açmamdaki sebebe. Bu oyuna benzeyen birçok oyun çıktı piyasaya. Ve eski tip olarak. Hemde mobilden vs oynanıyor. İnanır mısınız oyunda herşey sıfırdan başlıyor. Fakat para ile ilgili hiçbirsey istemiyor. Siz eskiden olduğu gibi ne kadar kasarsanız ve stratejik oynarsanız iyisiniz.

Beni en çok üzen mesele şuanda dediğim oyunda 3-4 k aktif oyuncu var. Ve herşey sıfırdan oynanıyor en can alıcı kısım bu.

Seafight şuanda binlerce oyuncu kaybediyor. Nedenini onlar daha çok biliyor . Şimdi bazıları yazacak git ne yapalım diye. Yada umursamaz tavırla takılacak. Bunun en kötü durumunu şöyle açıklamak istiyorum.

Senin gemi istediği kadar f+f olsun. Haritada oyuncu yerine sadece npc göreceksin. Npcler ile savaşmak boşuna gidecekse amenna. Fakat yakında bana göre daha çok kişi bu oyundan oraya geçecek. TS odalarında yavaş yavaş adı geçiyor.

Bu oyunu kurtarmak ve tekrardan eskisi gibi nabzı üst seviyelere çıkarmak istiyorsak , herkes elini taşın altına koyacak.

Özellikle seafight yönetimi bence bu kısım sizleri daha çok ilgilendiriyor. Para politikasına derhal çözüm bulunması gerekiyor. Oyundaki malzemelere aynı şekilde. Etkinlikler, görevler vs vs.

Oyun bir kere çağlardan önce kalmış gibi sadece PC den oynanması kötü. Derhal bunu Android ve iosa getirmeleri gerek.

Bunu bence çok basit şekilde yapabilirler . Fakat nedense halen yapmiyorlar. 2-3 günlük oyunlarda bile var.

Uzun lafın kısası günlük giriş yapıp hesaba varsa etkinlik kodlarını alıp cikicam. Diğer kalan zamanda diğer oyuna mecburen giriş yapicam.

Eğleniyorum ya eğlenmek istiyorum. Ben niye burada kendimi boşa strese sokayım ki.

Bunu çok iyi düşünün ve yorumlayın. Hadi oradan kesinlikle demeyin. Piyasada artık tek bu oyun yok. Eskisi gibi oyuncuları düşünün.

Yönetime kadar gönderin bunu yada göndermeyin. Fakat oyuncu sayısı zaten düşüktü. Zamanla daha da düşecek.

Fake hesaplar haricinde bu oyunda güncel oyuncu sayısı en fazla 300-600 arasıdır. İnşallah konular dikkata alınır ve istediğimiz oyun yerine bir daha gelir .

İyi çalışmalar.