seafight.exe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DADA$-TR[25] tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BU oyunun artık flash tabanlı bir oyunlu olmadan çıkması lazım diye düşünüyorum. savaşlarda flash playerın kasmasında oyundan zevk alınmıyor. bilgisayara kurulum yapılıp oynanabilen bir oyun olması gerekiyor. bu şekilde olması uzun sürer elbet ama bu konu için bir zemin hazırlanması gerekiyor. böylelikle sistem gereksinimlerini alt ölçeklerde tutup kullanıcı kitlesini daha rahat bir oyun zevki yaşatılabilir.

saygılarımla...

MMY! bunu beğendi.
  2. XanTier

XanTier User

Bigpoint web tabanlı oyunlar için kurulmuş bi şirket, böyle bi şey yapmazlar.

3. özkantr

özkantr User

doğru dıyorsun web tabanlı olduğundan böyle bısey söz konusu değil. güncellemelerle oyundaki kasılmaların önüne geçilebilir

4. ben bunu 3- 4 kere yazdım konu açtım durdum eski forumda ama yapmadılar yapmazlarda heralde client gelse :D keşke grafikli grafikli oynarız :D bunda grafikte yok 2 boyutlu :D