Seafight durumu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BUMERANG tarafından 12 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Ya rica ediyorum artık bu oyun neden bu durumda biri açıklarmı her seferde açık veriliyor her seferde oyun da laglar oluşuyor bunun nedeni ney merak etmeye başladım bu oyun çökmeside 2 gündür başımıza bela oldu artık çözüm gerekli çözüm

2. Bence durum sıkıntılı etkinlik zaten çok yetersiz birde bu buz devri şakası dondurdu hepimizi . :(:(

яoтαsız, çanakkale ve LEON181 bunu beğendi.
  3. BUMERANG

BUMERANG User

ya kardeşim şuan seafight bitmiş durumda eskiden sadeydi ama emin ol daha güzeldi artık her etkinlikte yeni hatalar yeni açıklar kaplıyor anlayamadım artık nasıl bir durumda proğramcılar

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Çözüm gerekli evet ve emin olun çözüm için uğraşılıyordur kimse oyunun çökmesini serverların donmasını istemez. Biz sorunları ilettik gerisi programcıların işi. Hep beraber anlayış göstermeliyiz..

GUMUSHANELİ^29 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.