Seafight doğum gününde şeker çıksın istiyoruz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●●CãsãÑøvã●●● tarafından 7 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seafight doğum gününde şeker etkinliği çıksın mı

1. Evet

86,3%
  2. Hayır

13,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seafight tarihinde ilk ve son kez haritalarda görülen şeker etkinliğinin 10 yılında tekrar çıkmasını istiyoruz içeriğin inci olmasına da gerek yok daha değişik hediyeler olabilir mesela 1 gemiye sadece 1 haftalık nimet çıkması ya da ney uygun görülürse big patronun kendi gemisiyle haritalarda gezerek gemisini batıran kişiye hediye vermeside olabilir maksat eğlence bütünlük öneriler daha da çoğaltılabilir saygılar sevgiler (tr2 cruz ercan)

2. raizo

raizo User

Bi nostalji yapılabilir. Hem yeni gemiler gelişir, hem de şu anki oyuncular gemisini geliştirir. Admin gemisi gezmesi vs duygulandım :)

3. evet biraz nostalji istedim havai fişek şov yapalım eskisi gibi dimi büyük kocaman 21 sınıf admin gemileri dolaşssın bide yeni oyunculara teşvik vs

gangam61 bunu beğendi.
  4. raizo

raizo User

çok güzel olurdu da yeni oyuncuya ihtiyacları yok sorun orda. bi an 2007-2010 yılları aklıma geldi duygulandım ordaki atmosferi düşününce.

5. evet inşaAllah dikkate alırlar

6. Bir süredir tek düze giden etkinliklerden daha farklı birşey yapılmalı kesinlikle oyun içinde seafight bilgi yarışması yapılabilir mesela eski tasarımların isimleri - eski top sayıları - yeniliklerin geliş seneleri - sıraları vs. şeklinde bu sene 10. sene şahsen kazançtan çok eğlence odaklı bir şeyler yapılması taraftarıyım artık her şey kazanç fakat inci hiçbir işe yaramıyor en azından eski eğlenceyi birkaç günde olsa yaşayabilelim

7. İlk ve son kez çıkmadı şeker. Ben 2 sene boyunca ard arda çıktığını gördüm.
    Seafight doğum günü çok güzel şekilde yine kutlanacaktır.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

O tür etkinliklerin tekrar çıkmayacağı taa 10 yıl önce Kaptan06 tarafından söylendi forumda.

İyi oyunlar..

9. mamı_55

mamı_55 User

Sebebi neymiş peki onu da öğrenebilir miyiz sayın smod

10. atlas42

atlas42 User

Yetenek günü de çıkabilir. Sadece bir talep.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.