Seafight Doğum Günü

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ΛŁΞЯК tarafından 18 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Merhabalar, bu gün 18 mart Seafight'ın doğum günü, yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.

Eğer doğruysa Ne zaman ve saat kaçta kutlama yapacağız, bilgilendirme olursa sevinirim teşekkürler.

2. Bugün 18 mart , seafight'in doğum günü , fakat geçen yıllar ki gibi ekstra bi ödül veya kod verilmedi , pasta da atılmadı , Paket Çıkacakmı peki bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz .

3. ozican2525

ozican2525 User

Büyük ihtimal özel karaborsa ile doğum günü paketleri gelicek.Benim beklentim Çanakkale Zaferi ile uçurma tasarımı çıkmasıydı.

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bize ulaşan bir bilgi bulunmamaktadır.Forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Bu konu hakkında bize ulaşan bir bilgi bulunmamaktadır.
    Şuanda bulunan etkinlik doğum günü etkinliği zaten.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2018
  6. Doğum günü etkinliğimi bu? Daha çok Çin gününe benziyor, hiç güzel olmadı şu çinlilerin oyunu alması önceki doğum günleri daha görkemliydi normal etkinlik sanıyorduk biz bu etkinliği.

7. angarali

angarali User

doğum günü pastası nedir ? etkinlikte kişisel genel görünümde var lakin hiç bi yerde yok

8. Selam,

Doğum Günü pastası, haritalara çok sık atılmadığından size denk gelmemiştir. Haritalara atılma aralığı ile alakalı bir bilgi yoktur. Umarım denk gelirsiniz.:)

Saygılarımla.

9. sagitta03

sagitta03 User

Oyunda dogum gunu pastasi atilmis fakat biz bununla basa cikamiyoruz,hizli,cevik,tek atista batiramazsa ikincide hallediyor,Denizaltina dondu gemiler..Oyuncular su pasta kadar olamadik diye isyana basladi :)

Neden boyle bu pasta anlamadim,ada almaya kalksa alacak..

10. Menetli

Menetli Guest

Selam @sagitta03 ,

Merkez Ekibimizin belirlemiş olduğu bir durum.Siz yine görmüşsünüz ben hiç göremedim.:)
    Yinede bu durumu Merkez Ekibimize soracağım.

Saygılarımla.

11. ZagoR_SÖK

ZagoR_SÖK User

Konu başlığındaki isteğimin değeğrlendirilmesi için yetkililere bildirirmisiniz Çünkü pastayı kesen yiyen yok heki amaç ne ozaman lütfen vuruş gücü ppqastanın düşürülsün

12. Selam,

Görüşleriniz bizim için değerlidir. Konuyu raporlarımıza ekliyorum.

Saygılarımla.

13. Bence kesinlikle 2018 kaç gündür 1saatlik oyun süresinde 50dk boyunca haritayı izliyoruz diğer yabancı sunucularda hiçbir sıkıntı yokken TÜRKİYE sunucumuzun hali ortada hiç bir yetkilinin birşeyden haberi yok tek bildikleri şey kopyala yapıştır yapmak Allahtan onu yapmayı öğretmişler bunu nasıl telafi ediceklerini gerçekten çok merak ediyorum.Aynı şekilde bokorlarda açıklanmadı herhalde bunuda açıklamayı düşünmüyorlar herhangi bir admin gelipte buraya yine kopyala yapıştır bir mesaj atmassa sevinirim teşekkürler ve son olarak umarım birdahaki yıl bu oyunu oynamak zorunda kalmayız tamamen kapatırsınız oyuncularda kurtulur insanlar sinir hastası oldu bu oyun yüzünden.

14. :D Seaifght yönetiminin yazılımcı değişikliğine gitmesi lazım

15. Selam,

Öncelikle sorun sadece Türkiye sunucunda değil, tüm sunucularda zaman zaman oluyor. Yetkililerin birşeyden haberi yok demişssiniz fakat, geçmiş açılan konulara verilen cevapları gördüyseniz eğer, konuyu üstlerimize bildirdiğimizi, onlarında merkez ekibe bildirdiğini yazmıştık. Yani sizin yaptığınız itham gibi, kopyala yapıştır durumu söz konusu değil. Bokoru açıklamayı düşünmüyorlar demişssiniz. Bokor açıklanacak. Onunda duyurusu bizlere gelince ,sizler ile paylaşırız. Birdahaki yıl bu oyunu oynamak zorunda kalmayız demişssiniz, şuanda zorla oynadığınızı düşünmüyorum, sonuçta kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz. Umarım en kısa süre içerisinde sorun çözüme kavuşur, sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  16. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

vay babam vay bir zamanlar doğum günlerinde ne etkinlikler gelirdi fotoğraf yarışması mı dersin gülleler hediye kodlar yeni tasarımlar öf öf

17. NePs

NePs User

Eski seafight zamanlarındaki pastaları unuttunuz mu asıl eğlence oradaydı uykulu gözlerle pasta yiye yiye kilo aldı bu millet :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.