"Seafight Debuff Duyurusu" ve "Büyük Güncelleme" Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 24 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *Yıllardır bu oyunu oynuyorum. Botlara dönük şu ana kadarki en önemli hamle olarak değerlendirebilirim. Destekliyorum.
    *Ayrıca büyük güncelleme ile belki bazı şeyler de düzeltilir. Fakat, oyun o kadar değişti ki, oyun yapıcıların nerden başlayıp neye müdahale edeceği gibi konularda o kadar şüphelerim var ki!
    Gerçekten zor iş.
    Yapılacak her değişiklik birilerini mutlu ederken birilerini mutsuz edecek. Benim gibi eski romantik oyuncular belki "oyunu 2009'a resetleyin" diye düşünüyoruz ama onun da pek çok handikapı var.
    Kısacası, kolaylıklar diliyorum.
    Bu oyunu oynadığım ilk günden bugüne ilk defa oyunu oynayanların düşüncelerine saygı duyulduğu izlenimi de oluştu bende. Belirtmeden geçmeyeyim.

Son düzenlenen: 24 May 2023
  2. mecburen birşeyler yapmaya çalışıyorlar çünkü oyunu öldürdüler,mangırları kesildi,bu adamların paradan başka birşey düşündüğü yok

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. level görev sayılarında hiç azalma olmamış