Seafight=Darkorbit

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by 66☆ßÕZÕK☆ΎÂΎŁÂŚイ☆66, Jul 11, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Roketlerde geldi oyun tam Darkorbite benzedi. Orbit oynayanlar roket sistemini bilirler! Yetenekler roketler bir de olmadı skylab getirin. Seafight çizgisinden ödün vermeye başladı. Taş olayıda M2 gibi olmuş. Demirci getirinde toplarıda demircide basalım...

Ben size bir fikir daha sunayım; Derhal bu taşları bu oyundan kaldırın! şaka gibisiniz! Yeni giren taş sistemini ögrenene kadar oyundan soğur! Yeni başlayanlara aynen şöyle bir imaj sergiliyorsunuz! "Kardeşim sen bu oyuna başlama bizler paralı insanlar istiyoruz"

3 slot artık yetmiyor, sizler onları 6 slota çıkarın(!) Yahu arkadaş hiçmi planlama yapmıyorlar bu yazılımcılar. Slotlarda ki tutarsızlık oylesine bariz ki.. Roketi çıkarttın demekki başka şeylerde çıkartacaksın. Yap o zaman 4 slot ..İnanın bu oyun adamı göbeğinden çatlatır. Bu kadar mı mantık hatası olur?

O lig sistemi nedir oyle! Ben onlarca oyun oynadım! Böylesine komik bir sistem görmedim. 1 level gemimle 10 altına 27 sınıf aldım. Pes diyorum artık.

Lord Of Karpat

2. souls2

souls2 User

zaten darkorbit her zaman seafightın deneme tahtası gibi bi yer oldu ilk önce darkorbite bir özellik çıkarırlar sonra onu seafightta usulünce aynı mantık çerçevesinde eklerler yakında o skylabın bi değişiğide gelecek bi korsandan bahsediyolardi deniz altından inci falan çıkaracak diye syklabtan ne farkı varki onun şimdi ordaki cevherleri üretiyor buda inci üretecek belkide mücevher