Geri bildirim Seafight Chat Modları Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve кυαѕαя.тя tarafından 26 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze kolay gelsin;

Global 7 server chat modlarımız, sohbet konuşmalarındaki abartıya kaçtığını düşünüyorum.
    Sanırım biraz keyfi ban atmaya başladıklarını düşünüyorum.Konuşma sırasında ban atılması ne kadar doğru? cümle içeriklerinde argo itham bulunmadığı halde tabi ki. Çok sık karşılaştığımız bir durumdur. Sizlerinde bu konuyla karşılaştığınızı düşünerek yazmak istedim. Bu konuda bir bildirim oluşturabilir miyiz acaba diye sormak istiyorum.

Bu yazıları haksız ya da olumsuz değerlendiriyorsanız chat kuralları çercevesinde insanlarla konuşabileceğimiz neyimiz kaldı sormak istiyorum. Çünkü konuşma sırasında ban atılması hiç hoş değil. Eskiden kick ile atılma durumu vardı uyarı olarak şuanda çok da iyi olmayan bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Claus, CVR-BBS, STYLR ve bir başka kişi bunu beğendi.
  2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bu gibi şikayetlerinizi direk örnekler ile Support'ta yazarsanız daha çabuk sonuç alacaksınızdır.

Saygılarımla.

3. Mr.53

Mr.53 User

sonuna kadar haklısın bende global 7 deyım . kac sefer chat ban yıyen gordum sebebsız yere . hatta gecenlere bırkeresınde sordum cm ye .
    neden sohbet banı verdınız adama dıye bana verdıgı cevap ( sorgulama hakkınız yok ) sadece bu cevabı aldım bıraz ısrar edınce banada ban verdı :) gülüyorum ama üzücü bir olay bunlar yuzunden global 7 de kımse sohbete gırmıyor dırek yukarıdan kapatmıs herkes sohbeti.
    gereği yapılmalı bence en azından takıp edılmelı bu cm arkadaslar .

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Üstteki mesajda da söylediğim gibi Support’ta mesaj atınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.