Seafight artık oyun olmaktan çıktı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »мя.Ĝσℓđ«™ tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam
    Başlıkta da belirttiğim gibi Seafight oyun olmaktan çıktı. Oyun ile ilgili sorunlar bir türlü bitmiyor, ana sayfadaki sorunlar da farksız. Örneğin şeref salonunda
    - Bitirilen avantaj haritası sayıları hatalı olarak gösteriliyor.
    - Önceki etkinliklerden kalan birkaç sıralama var
    - Darbe puanı sıralaması donmuş. 3 aydır aynı yerdeyim.
    ---Korsanlık sınavlarının süresi oyun ekranında yanlış yazılmış durumda.
    ---Yelken tamircisi ve depodaki topların kendi kendilerine yer değiştirmesini saymıyorum. (Bugün düzeltileceği (!) söylendi.)
    ---Bir tane daha aklıma geldi şu anda. Avantaj haritası yaparken kaçıncı dalgada olduğumuzu öğrenemiyoruz avantaj haritası menüsünden.
    Ayrıca birkaç önerim var.
    -- Eskiden olduğu gibi oyuna ilk atış menzili gelmeli. Böylece daha eğlenceli savaşlar olacaktır.
    --Ayrıca PvP haritalarında bulunan NPC'ler isabet aldıkları zaman hareket etmemeli.(Tıpkı 5.seviye ve altındaki haritalarda olduğu gibi.)
    Bu saydığım öneriler oyuna bağlılığı biraz daha artıracaktır bence.
    Herkese iyi oyunlar.

Son düzenlenen: 30 May 2014
  2. Bu kadar sorun oldugunu bilmiyordum :)

+ bende bir şey ekliyeyim oyundan çıktıktan sonra toplarımızın güverteden çıkması sorunu..

3. Evet artık npc lere ates ettıgımız zaman hareket etmesın ve butun npc ler menzıle alınabılsın.Bır onerım daha var ozel harıta dıye nıtelendırdıgınız harıtalara gırınce npc ler hareket etmesın ozel oldugu anlasılsın boylece kolay gelsın

4. Bende ekleyeyim;
    +Oyuna girince yelkenler düşene kadar darbe düşürmezsen gemi gitmiyor.
    +5. Seviye tamirci sorunu hala devam etmekte
    +Supporta yazılan her tickete baştan savma bi şekilde aynı cevap veriliyor
    (Bu zamana kadar attığım ticketlerin hepsinin cevabı mailimde duruyor supportla uzun yazışmalar sonunda aldığım farklı cevapları saymazsak hepsi aynı)
    +Harita atlayınca chat in kendiliğinden açılması
    +Hızda adaletsizlik deyip hız puanı hesaplaması değiştirildi ama gemi darbe alırken duraksıyor.
    +Gemi batınca açılan menü yerine nimbus eklediniz nimbusta sol buton çalışmıyor sağa tıklıyorsun baştan oyuna giriyorsun yaptığın tüm ayarlamalar değişmiş çıkış alıp girmeyince düzelmiyor.
    +Mojo güvertesinin süresi 1970 olarak görünüyor kiminde gidiyor kiminde gitmiyor ne zaman gideceğini bile bilmiyoruz.
    +3. Seviye vudu rahibi kiminde viplikle aynı süre görünüyor kiminde çıktığı X gün kadar. Arkadaşla aynı şekilde çıkardık onda süresi viplikle aynı bende gitti bile adam hala çatır çutur kullanıyor.
    ++++ buna benzer oyun içinde oyunun akışını bozan bir dolu aksaklık sayılabilir.

Tahmin edebiliyorum sorunların birçoğunu düzeltmek sizin elinizde değil fakat sonuçta para harcadığımız bir şey ve bundan en iyi performansı bekliyoruz. Bu tarz adaletsiz olaylar insanın oyun şevkini de kırıyor. Şu hatalar düzeltilsin artık gerekirse 3-5 ay etkinlik çıkmasın ama sorunlar düzeltilsin oyun bir rutine kavuşsun ondan sonra etkinlik olsun. Bunca sorun varken etkinlik koyuyorsunuz etkinlikte bir şeye benzemiyor misal bu etkinlik. Etkinlik başında karşılaşılan bir dolu sorun kimilerinin aşırı kar etmesine kimilerinin doğru düzgün bir yarar sağlayamamasına neden oldu.

5. Selam
    ●ηоятоη● aynen sana katılıyorum.
    Eskiden Seafight'te bir hata bile olmazdı. Şimdi neden böyle hiç anlamıyorum. Programcıların ne yapmak istediğini anlayamıyorum. Oyunda o kadar sorun varken etkinliklerle uğraşıyorlar. Etkinliklerde güzel , eğlenceli olsa sesimi çıkarmam ama o da yok yani.

6. Selam

Sorunlar iletildi. iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.