Seafight Android Platformda Oynanabilsin!

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by KaradenizliKorsaN, May 31, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Oyun android platformada taşınsın mı?

1. EVET

4 vote(s)
    44.4%
  2. HAYIR

5 vote(s)
    55.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Değerli admin ve oyun geliştiriciler seafight benzeri bir oyun mobil kullanıcılar için android platforma google play e oyunun uygulamasını yapmışlar birçok aktivite aynı şekilde uygulamadan da yürütülüyor bu şekilde bizde bilgisayar başında olmadığımızda mobilden sürekli oyunda aktif olmak istiyoruz malum devir mobil telefonlar üzerine yoğunlaştı hayatımızın her alanına girdi seafight oyunumuzuda her paltformda görmek istiyoruz lütfen artık bu konuya bir el atın rakip firmalar google playe uygulama yaptılar sizden daha bir açıklama bile alamadık :(

Oy vercek arkadaşlar uyguluma düzgün olmaz diyorsanız başka bir uygulama var onu denedim gerçekten gayet kolay ve kullanışlı..

2. madalyon02

madalyon02 User

Benim önerim de adalar ile ilgili konu açtım daha önemli lütfen destek veriniz istek çok olursa uygulamaya geçer lütfen adalar önerisini inceleyiniz

3. telefondan seafight oynamak imkansız bence. hangi itemi kullancaksın. sisi atıp durdurulamazı basıp legba triton atıp hız taşına basıp kaçabilecekmisin telefondan. Ayrıca kaçarken kartal gözünü açıp buz yanıgı sıkabilecekmisin. Bide toshibaya telefona klavye bağlayacak cihaz getirme önerisinde bulunursan pekala.

*KOMODOR* likes this.
  4. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Seafight zaten tarayıcı tabanlı bir oyun, android cihazlarda da tarayıcılar mevcut, oynanabilmekte.
    Ayrıca daha rahat oynanması açısından bir uygulama geliştirildiği kulağıma gelmişti sanırım.

Öneriniz üzerinde zaten çalışılmakta demek oluyor bu. :)

Teşekkürler, İyi Oyunlar :)

Thread Status:
Not open for further replies.