Seafight' a Dönüyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve (‾∙._zāŁīм_.∙‾) tarafından 10 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bigpoint' in diğer bir oyunu olan Darkorbit i oynuyordum. Ancak Seafight taki hesabım boş kalmasın diye oyuna dönüyorum. 1 yıl önce biraz inci de satın almıştım. Gemim 9 elit güverte Daedalus tasarımı var. 200 Amiral topu, 105 3 Seviye 27.5 KG Top, 15 27,5 Top var. Ancak oyunu çok az bi süre oynadığım için level i sanırım çok az. Gemi 9 level :) Şimdi sizce ne yapmalıyım ve 10. elit güverteyi nasıl alabilirim. Gemim güzel ancak oyun hakkında o kadar aşırı bir bilgim yok acemi sayılırım. Ama tabi biraz biliyorum oynayamayacak kadar acemi değilim. Cevaplarınızı bekliyorum :)

2. Arkadaşlar 37 görüntüleme var ama 1 cevap yok. Elit Güverte ort. kaç altına alınır vs. biraz yardımcı olun. Nasıl altın kasılır. Nasıl inci kasılır.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

30 35 milyon arasına alabilirsiniz. oda unutmayın pazar tamamen şanstır sizde kalmayabilir.

NoMercy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.