Seafight 9.Doğum günü Video ve Fotograf Yarışması !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PA!N tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PA!N

PA!N User

Merhabalar iyi çalışmalar bugün itibariyle video ve fotoğraf yarışmaları ödülleri açıklandı.. Yalnız fotoğraflarda üzerinde oynama yapılan bi fotoğrafa ödül gelmiş durumda uyarılarda kırpma harici bi efekt gizleme gibi bi resmi forum formatı dışında atmaya ödül verilmeyeceği yazıyor..

Türkiye 2 sıralaması

Fotograf için;

1.
    ID:
    149 / 24577486
    Forum Nicki: @
    λȘίίĢεɴȻ1907
    2.
    ID:
    149 / 22903203
    Forum Nicki: @*Sempatis*
    3.
    ID:
    149 / 14089636
    Forum Nicki: @ĎяЌ_HεкімЪаўτаr

3. sıranın atmış olduğu resimde barut ve zırh gizlenmiş ve doğal fotoğraf değilde oynanmış fotoğraf olmuştur bu sebeple ilgili oyuncunun ödülünün iptalini istiyorum..

ayrıca
    Video için;

1.
    ID:
    149 / 13108848
    Forum Nicki @˚ЌıỲάMєŤ♥FџRKáŃ˚
    2.
    ID:
    149 / 20002053
    Forum Nicki @PA!N
    3.
    ID:
    149 / 12739634
    Forum Nicki @αтмα¢α.29*[V☆K]

ilk sırada kıyamet furkanın yapmış olduğu videoda koyulan müziğin telif hakkı olduğunu sanıyorum

Bir mix'cinin sadece parayla sattığı mixlerinden oluşan video hazırlamış yine de emin değilim sadece dikkatimi çekti ben bu riske girmemek için müzik koymadım bu konuyuda incelerseniz mutlu olurum..

İyi çalışmalar kolay gelsin..

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz resimde photoshop tarzı bir ekleme yok. Dolayısıyla resmi daha güzel yapma amaçlı bir çalışma yok üzerinde bu nedenle resim geçerlidir. Videoya gelince kullanılan müziğe bakılarak seçilmiyor ayrıca telif hakkı videoyu yükleyeni ve yüklendiği siteyi ilgilendirir.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.