Seabot kullanıcılarıı !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve allen_13 tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. allen_13

allen_13 User

Selam.a seabot kullanan kişi sayısı gittikçe çoğalıyor adamlar etkinliğe bota bırakıyolar takip ettiğim gemiler var öyle ve kullananlar arasında şöyle bi konuşma var ee ben parayla çektim ban yemez gemim ban yemiyecekse bizde kullanalım para sorun değil çoğu kişi sabahlara kadar oynuyor gemiyi doldurmak vs çırpınıyor adamlar bota atıyolar 7/24 gemi online güzelde kasılıyolar ee bunda bizim suçumuz ney acilen seabot kullanıcıları banlanılmalıdır bence emek hırsızlığı yapıyolar sistem ne zaman müdahale edecek ?

2. Aerials

Aerials User

Her gün taramalar yapılmaktadır. yani yakın sürede botların kökleri kazılacağına eminim ve @Bigpatron a güveniyorum.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bot kullanan oyuncuların hesapları sonsuz olarak kapanacaktır bundan emin olabilirsiniz. yakın zamanda tekrardan bu işlem yeniden herzaman ki cezası verilecek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.