SAYIN YETKİLİLER SİZE SESLENİYORUZZ! !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗●PΛŔΛŃǾŔMΛĹ™●亗[155] tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın yetkililer oyun tamamen para oldu parası olmayan adam oyunu oynayamıyor ben kendi açımdan değil oyuna yeni başlayanlar açısından durumu olmayanlar açısından bakıyorum. Yeni yeni şeyler çıkaracağınıza oyunun performansını arttırın.Kaç aydır kasmasından oyunu oynayamıyoruz bişey satılacak olsa pazar yerinde hiç hata olmaz ama herşey aldığımız anda hesapta... İşin ucunda para var tabi ARTIK OYUNCUYU BANKADAN AYIRT ETMEYİ ÖĞRENİN..
    AYNI FİKİRDE OLANLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM .

2. Eyüp

Eyüp User

evet arkadaşa aynen katılıyorum. oyunun kasması bir dert banlı olmayıp sıralamadan silinen gemiler ayrı dert ama iş para olunca oyunda zerre hata yok ödeme olayında baya kaliteli oyun oynuyoruz arkadaşlar....

3. Oyun kazmasi neysede harita katlama yapan gemiler ban almadi yaziklar olsun

4. özkantr

özkantr User

tr1 de oynuyorum kasma olmuyor. pcnızı gözden gecıırn. yazın benmde kasıyor sıcaktan fan soğutamıyor. para meselesıne cok kere degındım. farklı fıkırlerle para yatıramayan oyuncularında gelısmesı yonunde zaman gösterır belkı uygularlar umut kesmıyorum

5. maaşınızı bigpointe taşıyana 3 çeyrek altın veriyolar :D