Sayın Relax

Konusu 'Yardım' forumundadır ve belalim tarafından 15 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. belalim

belalim User

siz ya beni anlamadınız yada ben kendimi anlatamadım paylaştığım resme yeniden bakar ve bu etkinlik için neler yazdığını görürsünü en son konfeti aldım ve sistemde halen fosforlu cephanesi bulunuyordu önce konfeti cephanesi kaldırıldı sonra da fosfor cehanesi kaldırıldı oysa siz paylaştığım konuyu hemen kitlit vurmanızıda anlamış değilim

https://board-tr.seafight.com/threads/canlar-kimin-icin-caliyor-etkinligi.80103/

şimdi paylaştığım linktede paylaştığım resimdeki gibi lanetli ruh ve ışık yayan ruhla konfeti alınabilceği yazıyor pazarda 20 lanetli ruh ve beli bir miktarda ışık yayan ruhla konfetiyi alabiliyordunuz

buyrun buda seyir defterinde aldığıma dair kanıtım yani inci dışında ruhlada alınıyor du

2018-03-15 22:30:24
    15000 x Konfeti cephanesi hesabına eklendi. Sebebi: Tüccar
    Teslim edilen mallar: -2 x Işık yayan ruhlar
    Teslim edilen mallar: -20 x Lanetli ruhlar

bu konuda bir sistem hatası olduğunu düşünüyorum

2. Selam,

Bahsettiğiniz konu bir önceki etkinlikle alakalıydı. Ruhlar ile sınırlı sayıda gülle alabiliyordunuz. 5 defa aldığınız zaman karaborsadan otomatik olarak kalkması normal.

Saygılarımla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2018
  3. belalim

belalim User

tşk şimdi anladım keşke sınır limiti yazılsaydı neyse madem böyle bir sınırlama var umarım diğer etkinliklerdede bu konu hakkında bilgi verilir

4. Selam,

Yardımcı olduğuma sevindim. Biz teşekkür ederiz.

Saygılarımla.
    İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.