sayın *Merciless* adminim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim aklıma bir fikir geldide yazarsam bann alırmıyım yada yasakmı değilse nereye yazarım onu soracaktım.aklımdaki fikir boş zamanlarımızda oyun oyun dışında hangi filimleri seyretmemiz konusunda paylaşmak..mesela benim çok hoşuma giden(tabi açık olmayacak şekilde film) burda paylaşmamız örnek olarak gizem türündeki film ismi birazda özeti vs. bunun gibi bir şey yaparsak forumda sıkıntı olurmu olmazsa nereye konu açmalıyım tşkler iyi görevler .

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sadece isim olarak ve konusu hakkında bilgi vermeniz sorun olmaz filmler ahlak kurallarına uygun olduğu sürece. Ayrıca malum birçok online film sitesi mevcut forumda link vermek güvenlik açısından yasak olduğu için link vermediğiniz sürecede herhangi bir sorun olmayacaktır. Konunuzu yaratıcılık bölümüne açabilisiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.