sayın hp

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir kaç arkadaşda bu konudaan yana sıkıntı yaşamıştı elıt donımlarla altın donanımları ust uste bende aynı hatayı yaptım ve altın donanım alacagım yere elıt donanım aldım buda elımdekı ıncılerın hepsını 0 ladı sport yardımcı oluyor demıstınız sportada maıl attım bu konuyu sızınde yardımcı olmanızı ıstıyorum elıt hancerlerımın tekrar cekılıp ıncımın ıade edılmesnı ıstıyorum

2. Yanlışlıkla ilk defa yaptıysaniz yardımci oluyorlar ancak 2. kez yaptiysaniz malesef yardimci olamiyorlar benim başıma geldi:)ondanbiliyorum umarim ilk yanlışlıkla aldığınız itemdir kolay gelsin....

fenomen_foo bunu beğendi.
  3. ruhlar ve sandıklar ne zaman dönüşecek

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Daha once iade alıp almamaniz ile ilgili bir durum. Support ne diyorsa o.

5. daha once hiç iade almadım :) sport sessizliğe bürünmüş :) tık yok

6. ilk yanlışım kardesım ınşaallah duzeltırler

7. BIRAKTI

BIRAKTI User

bizim filoda bir arkadaşında yeni başına geldi yalnız 2. kez oldugu inci iade vermediler ilk olanlara veriyorlar inciyi geri

fenomen_foo bunu beğendi.
  8. içime su serpıyosunuz vallaha arkadaslar tesekkur ederım ıns. verırler daha tıcket e cevap gelmedı :(

9. sabri merak etme sen verirler geri de bizim kalp kırıcılar gelmedi daha hp ?

10. BIRAKTI

BIRAKTI User

evet anahtarlarda dönüşmedi sanırım bu sessizliğin arkasından bir bomba patlayacak ama kimleri götürür bilinmez

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Her an online olamazlar ya onlar da insan. Siz onlardan gelecek cevabi bekleyin ben de konuyu kapatayım.

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.