Destek SAYIN HP-BİGPATRON

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sayın forum adminleri,moderatörleri;
    Forumda ''teknik sorunlar'' başlığı altında son günlerde açılan 10 konudan 7si neredeyse oyuk gülle,elit gülle vs alamama hatasından dolayı açılmış konular. Sizler ya bu konulara cevap vermiyorsunuz, yada support ile iletişime geçin bizde öyle bir hata yok diye cevap veriyorsunuz. Amenna diyip hemen supporta yazıyoruz supporttan aldığımız cevap(ki oda genellikle otomatik cevap) sorun genel bir sorun sizinle alakalı değil çözülmesii bekleyin ve forumu takip edin şeklinde oluyor. Bu koordinasyon eksikliği mi veyahut geçiştirme mi anlamıyoruz. Lütfen tatmin edici cevaplar verin artık. Birbirinize gönderiyorsunuz sürekli ve hiçbir tatmin edici cevap alamıyoruz.
    Saygılarımla.

2. peri_peri

peri_peri User

Aynen arkadasa katiliyorum. Incim var top alamiyorum boyle olunca tadi kaciyo oyunun. Yani pazar hatasi kucuk bi hatada deilki. Nie oynuyoruz gelisemiyosak. Oldugum yerde sayiyorum su an. Bilmiyorumki daha ne desekde ilgilenseniz.

luluzen bunu beğendi.