[Sayın EmirülErdem] Kale indirimi hakkındaki 2 konudaki "bilgi fazlalığı" hakkında;

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve яoтαsız tarafından 20 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seafight yönetiminin ayrıcalık tanıdığı oyuncular olduğuna inanıyor musunuz?

1. EVET

oy sayısı 9
    90,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/kale.54587/

https://board-tr.seafight.com/threads/kale-ile-ilgili-cevap.54595/

Oyuncuları laf salatalarıyla oyalamayı ne zaman bırakacaksınız gerçekten çok merak ediyorum; biz ne soruyoruz siz ne cevap veriyorsunuz?

Bizim merak ettiklerimiz; ĐØŹĖŖ™-[61].TS isimli arkadaşın verdiği bilgi doğru muydu, şayet doğruysa niye doğrulanmak yerine sayın EmirülErdem tarafından sadece beğenilip geçildi, şayet yanlışsa niye sayın EmirülErdem tarafından beğenildi, bu bilgiden
    ĐØŹĖŖ™-[61].TS isimli arkadaş haberdar iken biz niye haberdar değiliz ve edilmiyoruz, bu bir tür yeni nesil ayrımcılık türü mü sayın EmirülErdem?

DİP NOT : ĐØŹĖŖ™-[61].TS İSİMLİ ARKADAŞ; ÜZERİNE ALINMA BENİM DERDİM SENİNLE DEĞİL YÖNETİMİN BU TİP KONULARDAKİ TUTUMLARIYLA.

2. ben bunu cm lik yapan bir arkadasdan duymusdum ama oda yanlıs biliyormus :) yetenek günü degil 30 luk top gelıstirme çıkacak ha bu arada bak bnm de ne dikkatimi çekti ben 20-25 kasam arası yetenek günü cıkcak dedğimde EmirülErdem gereken cevap werilmiştr demişdi sonradan werdiği cevabı değişip oyunu takıp ediniz die değiştrmiş.

3. Anlayışın ve yanıtın için teşekkür ediyorum ĐØŹĖŖ™-[61].TS

4. yumi

yumi User

dozer arkadaşın yukarıdaki cevabı doğru. ancak ben şahsen bu tür bilgilerin forumda duyurulmadan bazı oyuncular tarafından bilinebilmesini tasvip etmiyorum. doğru yada yanlış. hiç bir cm nin bu tür bilgi vermesini doğru bulmuyorum.(eğer böyle bir şey mümkünse) o konuyuda bu yüzden açmıştım.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

0 mesej düzeltildi. bilgi olmadı için mod arkadaş uyarılmıştı bir sorun yoktur.

o sorunun cevabı oyunu takip ediniz.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.