Sayın CEO (ALMANYA)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve darky3535 tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darky3535

darky3535 User

Sayın CEO "ALMANYA" Merhabalar,

Öncelikle aşağıda ki yazdıklarımı dikkatle okumanızı, Hiç bir şekilde ard niyetle yazılmadığını belirtmek istiyorum!

*SAYIN CEO, Neden Sisteminizi bir gözden geçirmiyorsunuz? Ceza sisteminiz, Yazılımınız, Ürün Satışınız ve daha bir çok şey ve Özellikle "Ceza Sisteminiz" çürümüş ve en nihayetinde batmış bir durumdadır! Görmüyormusunuz?

*SAYIN CEO, Biz oyuncuların etrafı, Hiç bir yetkinliğe sahip olmayan varsada tarafsızlığıyla birlikte yitrmiş, sözüm ona "bizler gönüllüyüz" deyip duyguları sömüren chat sorumlarıyla sarılmıştır!

*SAYIN CEO, Cazaya ilişkin çıkarmış oldugunuz maddelerde güncelemeye gitmeyecek misin? (Türkiye kültürüne uygun bir hal)

*SAYIN CEO, Tarafsızlıgını yitirmiş, "Bizler bu işi yıllardır gönüllü yapıyoruz" diyerek duyguları sömüren bir takım chat sorumlularına yetkinliklerinin gelişmesi için eğitimler, seminerler yada görevlerine son vermeyecek misin?

*SAYIN CEO, Geçmişte Binlerce TL harcayan oyuncularınızı sizler her zaman düşünmüş ve kollamışsınızdır! Şimdi neden bizlere bu şekilde davranıyorsunuz?

*SAYIN CEO, Görünmez bir güç kişileri oyundan soğutmakla kalmamış ciddi problemlere sebebiyet vermiştir..Kişilerde, "Hadi bakalım bu oyun bana bir şey satsında görelim" zihniyeti oluşmuş, oyucuların tüm pskolojisi bozulmuştur! Bunun farkına varmayacak mısın?

SAYIN CEO, "Güneş balçıkla sıvanmaz" Bilmiyor musun?

Saygılar,

Lord of Karpat

2. Forumla ne alakası var bu konun ayrıca sayın ceo kim şirketin ceo su mu yapıyor bunları alakası yok programcılar ayarlıyor her şeyi o değil hadi bunlar yazıp göndericen buraya niye atıyorsun niye Türkçe atıyorsun ?

Son düzenlenen: 8 Haziran 2015
  3. Λşkın¹

Λşkın¹ User

konuyu fikir yada tartışma konusuna taşınsın :) helal lord :)

mehmet~baba~7 bunu beğendi.
  4. darky3535

darky3535 User

1-Belli ki büyük bir şirkette çalışmamışın! Ben Uzman olarak dünyanın sayılı şirketlerinde çalıştım. CEO kimdir, ne iş yapar azıcık bir araştır lütfen! 2- 2 dilde ayrıca atıldı! Buraya atmamda ki sebebe gelince; Burayı uygun gördüm! Lakin elbette konu taşınabilir (Türkçe olarak!) 3- Konuya elbette herkesin destek vermesini beklemiyorum! 4- Artı olarak sen bir düşün, bir cep tel alıyorsun 2 bin yada 3 bin veriyorsun, tel bozuk olunca garanti kapsamından faydalanıyorsun! değil mi? Peki ben buraya binlerce lira veriyorsam ve garanti kapsamındada değilsem? Uzarda uzar konu..

Ben ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum! Belirtmek istedim!

Saygılar

Sandık.Canavarı bunu beğendi.
  5. Şirketin ceo su seafightın sorunlarıyla cezalarla felan ilgilenmiyor alakası bile yok

6. darky3535

darky3535 User

Tamamdır arkadaşım haklısın! Ben seninle herhangi bir polemiğe girmek istemiyorum! Bu konuyu seninle tartışmak için açmadım! Ve gerçekten senin büyük şirketler hakkında ufacıkta olsa bir bilgiye sahip olmadığını bu yazmış olduğunla bana ispatlamış oldun! Bizler Ceo'muzla her ay geri bildirim toplantıları yapar gidişat hakkında en ufacık doneleri masaya yatırır ve Avrupanın 2 ci büyük şirketi olmayı bu şekilde sürdürürdük! Binaaleyh, Bu şirketinde benim gibi madurlardan elbettee bir gün haberdar olacağını biliyorum! Ciddi anlamda bu konunun üstüne gideceğim ve farkındalık oluşturma adına elimden geleni yapacağım! Çünkü bizim milletimiz yavaş ilerler fakat gerçeklerin farkına vardığında ise onu durduracak şu dünyada başka bir milette yoktur!

Saygılar

Lord of Karpat

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.