SAYIN BİGPATRON

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TheRemix*

TheRemix* User

İyi günler kusura bakmayın meşgul ediyorum ancak 15 gündür kartal gözü ve asa ile ilgili sorun yaşıyorum kartal gözü alıyorum ancak oyun sayfasına gelmıyor asa da aynı şekilde destekler kısmında ancak oyunda gözukmuyor tam 14 gün geçti . Bu sorun genel sorun diyorlar ancak herkese soruyorum kimsede böyle bir sorun yok asa sorunu olanlar varmış fakat siz çözmüşsünüz herhalde artık asayıda geçtim menzil sorunu oyundan soğuttu gerçekten yardım ederseniz çok sevinirim kolay gelsin.Supporta yazıyorum ancak hep aynı tür mesajlar gelıyor.1216/50522

2. sayın oyun yetkilileri oyuna girişte verilen inciler gelmiyor sadece kristal geliyor bu genel bir sorunmu acaba

3. Sandık anahtarlarım henüz değiştirilmedi sayın admin. 1216/14020 bi ilgilenirseniz sevinirim. Konu açamıyorum lütfen ilgilenin.