sayın bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve firari*2014 tarafından 11 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a hayırlı akşamlar botcular kapanmış inş bot kullanıp hala kapanmayan gemılerde kapanır konu açmamın sebebı almanyada bot ile ilgılı açıklanma yapılmış orda hem mıktarı belırtmış hemde açıklamada böyle bı yazıda var Bazı birkaç oyuncu kilit almak için 4 hafta var bu 4 hafta denılmesının amacı nedır 4 hafta sonra tekrarmı gemıler kapancak bu 4 hafta nasıl işlıyor şimdı sızın yaptığınız açıklama ile uyuşmuyor yanlış anlamayın ama açıklamızda eksıklık var :) ayrıca almanyadakı açıklamayı googleden çevırdım tam anlaşılmasada böyle bı çevırme çıktı

Korsanlar Ahoy

Biz şimdi yeni bir yasak dalga olduğunu bildirin.

Hesabının en hesap neredeydin kalıcı olarak BB´s, 1600 blok BB´s bloke edildi.
    Bazı birkaç oyuncu kilit almak için 4 hafta var.

2. bigpatron rica etsem tr serverlarında kaç kişi banlandı lüfen söylermisiniz cok seviniyorum. böyle msjlarına bayılıyorum ölğyorum bitiyorum sana sen böyle yazınca :D

3. ne zaman göç edecez diye düşünüyordu birçok oyuncu demekki bugne gelmiş gözünüz aydınnn :D

4. Tragula

Tragula User

İyi bari oyuncu sayısı azalır belki

5. REİS*38

REİS*38 User

1600 kisi bannlanmis bi kac kisi aralarinda tek 4 haftalik bann yemis digerleri sinirsiz ban yemiş.
    Not:4 hafta ban konusunda bir açıklama yok bot kullananlar sınırsız yiyor normalde .başka sebebi olabilir belki

6. selami

selami User

acaba bu kapatılan gemiler tarama değilde keyfi bi usülle mi yapıldı ? botcu tayfa ewa dan kimse banlanmamıs adam halen botta

7. evet ewa filosundan banlanan yok. adamlar 7/24 pırıltı ve harita botunda

*HΛЯBI*ΚЦЯƬ*A√™ bunu beğendi.
  8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Zamanla onlarda kapanacak. Dünkü yapılan banlama geçtiğimiz aylarda yapılan taramanin devamında yakalanan hesaplar ortalama 1600 gemi. Birkaç gemide uyarı amaçlı 4 hafta ceza almış.

firari*2014 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.