sayın bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĸд®двєŁд-[ÑบŖ] tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a iyi günler tr1 serverınde oynayan chat admin bumerang tolga gemileri doldurup doldurup satmaktadır destekciside yani tolga gemılerı doldurup rafet adında bı çocukta alici bulup gemılerı satmaktadır rafet eskıden cm di daha sonra görevden ayrıldı bu konu hakkında bumerang tolganın yetkısı kullandıkları gemıler ve dıyer sattıkları doldurma gemıler hakkında incelenıp işlem yapılmasını istıyorum işlem yapılmayıp gereksız bı maildır dıyıp geçiştırırsenız zararlı çıkan sızler olursunuz çünkü şuan sıze bu maili attığım gbıde bizzat kendım hem merkeze faix yolluyorum hemde merkezle kendım göruşceğim..

ZülfikarReis bunu beğendi.
  2. noldu kendi kendi gemin kapanıncamı sesin çıkmaya başladı önceden neredeydin sana az bile yaptılar senin gibilerin bu oyunda yeri olmamalı kısaca yaw hehe :D

3. «КяǎŁǍяťuя» katılıyorum kendi gemisi ayaktayken sıkıntı yoktu kapanınca işler degişti tabi demi :)

«КяǎŁǍяťuя» bunu beğendi.
  4. yaptıklarınızın destekçisiyim görevini kötüye kullanan kişilerin bu oyunda yeri olmamalı ama arkadaşların da dediği gibi bigpatronda dönüp size demez mi durdurulmaz gemisini kullanıyodunuz o gemide doldurmaydı o kapınınca mı sesiniz çıkmaya başladı o zamanlar nerdeydiniz demez mi ?

5. Facebookta gruplarda ucuza doldurma gemileri satıyorlar bi yandan haksızlık aslında bu aralar çok olmaya başladı bu doldurma gemileri benim gemim 7 yıllık 7 yıldan beri oynuyorum gemim şuan mükemmel ama bi başkası hiç uğraşmadan direk mükemmele uğraşıyorsa bu kul hakkıdır bir an önce işlem yapılması lazım!!!

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İlk olarak yaptı dediğiniz kişi sizin yazdığınız gibi chat admin. Chat panelinden benim bildiğim hesaba ancak chat banı verilir item yollaması teknik olarak imkansız. Yinede siz o gemilerin ID lerini supporta bana yollayın gereken incelemeyi yapayım varsa bir durum ilgili birime iletirim sizde görüşmeye gittiğiniz zaman bizzat iletirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.